Wat Aleiah doet is nieuw. Dat was het vijf jaar geleden, toen ik haar ontmoette en dat is het nog. Elke workshop, elke training is er nieuwe informatie en ondanks het gigantisch hoge niveau wat ze daarmee aanraakt is ze in staat de informatie en meditaties voor iedereen simpel en helder te verwoorden. Dus of je nou net begint of al je hele leven bezig bent met bewustzijnsontwikkeling: Aleiah ondersteunt je in je groei, geeft je inzichten over waarom jouw leven is zoals het is en helpt je om dingen in je leven te veranderen. Ze kan iedereen bereiken op elk het niveau en dat is ontzettend bijzonder! Verder is ze de meest liefdevolle persoon die ik ken. Als er iemand is die je kan helpen bij het transformeren van je leven dan is zij het!

Adija Becx

Adija Becx

Ik ken Aleiah nu 9 jaar en in die tijd is er veel veranderd in mijn leven.

Wat er is veranderd? Wat is er niet veranderd kun je beter vragen!

Ik leefde 9 jaar geleden volledig in mijn hoofd en ik was vrij onzeker. Nu leef ik in vertrouwen en vanuit mijn hart. Er is meer rust en een basis zachtheid in me gaan stromen, ik ben beter gaan voelen. Ik heb heel veel karma achter me kunnen laten waardoor er elke keer meer zekerheid, een sterker eigen weten en vooral meer liefde in mezelf is gegroeid. Er is harmonie, in mezelf en met de mensen om mij heen. Ik heb geleerd om blij te zijn met mezelf, speels te kunnen zijn en met de stroom van het leven mee te gaan.

Aleiah is een inspiratiebron, ze laat zien dat er zoveel meer uit het leven te halen is en ze doet dit op een hele simpele, leuke en aanstekelijke manier.

www.craniosacraalrotterdam.nl

Maria Beks

Maria Beks

“Ik ben heel blij met wat Aleiah allemaal doet. Ik heb ervaring met het werk van heel veel mensen, maar wat Aleiah doet is uniek. Dit vindt je nergens anders. Zij werkt aan het totaalplaatje van jou als mens. En Aleiah is zuiver.

Wat je ook zoekt, welk thema er ook bij je speelt, Aleiah kan je helpen en dat is uniek. De meditatie die ze aanbiedt, de daily inperience, geeft mij rust en vertrouwen. De hercreaties maken dat mijn leven makkelijker stroomt, dat ik zelf dingen op kan lossen, patronen onderkennen en omzetten, inzichten kan krijgen en daarmee aan de slag gaan. Ik ben krachtiger en sterker geworden en voel meer liefde voor mezelf. Er is zoveel veranderd in mijn leven en hier ben ik Aleiah heel erg dankbaar voor!”

www.praktijksurya.nl

Marian van Vught

Marian Van Vught