Als je je bewustwordingsweg gaat, dan zul je op een gegeven moment ervaren dat het intens is voor jouw fysieke lichaam. Jouw fysieke lichaam heeft soms “even pauze” nodig. Tijdens die pauze kan jouw lichaam helen en regenereren. Tevens kan jouw lichaam tijdens de pauze stress, blokkades en beperkingen gaan loslaten. Dat kunnen loslaten heeft jouw lichaam nodig om zich te kunnen vernieuwen en zich klaar te maken voor de volgende stap in jouw bewustzijnsontwikkeling.

Ons huidige leven geeft ons echter vaak weinig ruimte voor heling en regeneratie. Soms omdat er domweg geen tijd is, maar veel meer omdat onze leefomstandigheden niet meer natuurlijk zijn. Tijdens deze workshop geven we het lichaam de ruimte om te kunnen helen en regenereren.

Tijdens de workshop van 18 januari 2020 heeft Aleiah 3 meditaties gegeven. De eerste meditatie ging over het loslaten van programmaties, jouw wijsheid ophalen en vrijheid toelaten.

Tijdens de tweede meditatie vindt er een diepe heling plaats.

De derde meditatie gaat over het creëren van jouw droomleven.

Van de workshop Heling & Regeneratie van 18 januari 2020 zijn opnames gemaakt. Het bekijken van de opnames werkt als volgt:

1. Ga naar Login in het het hoofdmenu.
2. Zorg dat je inlogt, ingelogd bent of maak een account aan.
3. Kom terug naar deze pagina.
4. Druk hieronder op de knop “Deze cursus kopen voor €99”.
5. Bevestig je aankoop in het pop up venster. (Als er geen pop up venster verschijnt, zorg dan dat je pop up vensters toe staat in de instellingen van jouw internet browser.)
6. Nadat de aankoop gelukt is, zie je direct de opnames in beeld verschijnen op de plek waar eerst de knop “Deze cursus kopen voor €99” stond. Tevens krijg je een bevestiging per mail.
7. Let op: je krijgt 24 uur toegang tot de opnames. Zorg dus dat je de opnames koopt als je deze direct gaat luisteren.
8. Mocht je na deze uitleg er toch nog niet uitkomen, dan kun je Aleiah bellen op 06 46 23 28 59.

Deze opnames zijn tot en met 15 februari 2020 beschikbaar.