De Nieuwe Aarde onthult zich in Egypte

Op 2 maart ging ik terug naar Egypte. Het was anders toen ik landde op Cairo International Airport. Geen spirituele familie meer, die mijn welkomstlied stond te zingen. Geen ‘Welcome Home’. Het land voelde anders, leeg was de bovenlaag. Het oude was weg, het nieuwe nog niet aanwezig. Het land was zoekende. Zo ook de mensen; ‘hoe ga je om met vrijheid als je deze nog nooit gehad hebt?’

Het was een chaos toen ik de aankomsthal uitliep. Taxi’s stonden overal, terwijl de regels zijn dat hier geen taxi’s mogen wachten. Maar ja, de politie was nog niet volledig teruggekeerd en als ze er waren dan durfden ze niets te zeggen.

Gelukkig stond mijn chauffeur op mij te wachten en kon ik rustig vertrekken. We reden door Cairo, de weg die ik al zo vaak gereden had, maar het was anders. Mijn land voelde niet meer als vroeger. Ik dacht: ‘Al ben ik hier vaak geweest, het voelt alsof ik er voor het eerst kom.’ Zo ging ik op weg naar Siwa.

Bevrijding uit de reïncarnatiecyclus

In Siwa werden nog steeds zielen opgehaald. Niet alleen zielen zonder lichaam, maar ook de zielen van levende mensen werden indien mogelijk bevrijd uit hun karmische cyclus. De karmische cyclus, die zielen steeds op dezelfde plek, bij dezelfde familie liet incarneren. Doordat de zielen van de levende mensen verder bevrijd worden, kunnen ook meer zielen zonder lichaam de vrijheid tegemoet treden. Dieper en verder wordt de aarde en de mensheid bevrijd. Niet alleen in Egypte, maar over de hele wereld krijgen mensen de kans zich in deze tijd te bevrijden. De kans om werkelijke vrijheid te vinden. Wat een kado om in deze tijd op aarde te mogen leven!

In het DNA van de mensen wordt een nieuw potentieel neergelegd. Voor sommigen is dat de Verlichting, voor anderen is het de vrijheid om binnen de cyclus van reïncarnatie niet meer gebonden te zijn aan één plek of één familie. Vrijheid binnen de reïncarnatiecyclus is waar de mensheid naar toegaat! Vanuit deze vrijheid kan de mens zich weer werkelijk gaan ontwikkelen. De uitzichtloze herhaling is voorbij! Vrijheid voor de ziel om buiten de grenzen van eeuwen van reïncarnaties op de aarde te gaan kijken.

Er zijn vele lichtschepen, die de zielen uit de aarde en van de mensen bevrijden. Deze lichtschepen komen meestal niet van buitenaf, maar lagen eeuwen in de aarde opgeslagen. Ze lagen te wachten op dit moment van bevrijding. Het zijn de lichtschepen, die tijdens de Val van Atlantis in de aarde vast kwamen te zitten, doordat verloren zielen en karma de bovenlaag van de aarde afdekten en het magnetische veld van de aarde veranderde. Hierdoor konden ze niet meer vliegen. Nu deze laag weg is en het magnetische veld opnieuw gepolariseerd wordt, komen de schepen vrij en nemen vele zielen met zich mee.

Dit is de kern van mijn ervaring toen ik in maart in Siwa verbleef. Eind maart ging ik op weg naar Luxor. Zonder verwachtingen, open voor wat ik daar zou aantreffen…

De Nieuwe Aarde

Ik was net een paar uur in Luxor en met uitzicht op de tempel van Luxor zat ik te lunchen. De tempel was zo licht, zo anders. Het was alsof deze niet echt was. Onbevangen voelde ik de tempel…wauw…de tempel staat op de Nieuwe Aarde. Dat had ik nooit kunnen vermoeden toen ik naar Luxor ging.

De tempel van Luxor staat compleet, zoals deze ooit gebouwd is tijdens het Nieuwe Rijk, op de Nieuwe Aarde! Je kunt de tempel als ruïne nog op de oude aarde bezoeken. Dit is wat de meeste toeristen doen. Je kunt ook de levende tempel op de Nieuwe Aarde bezoeken. Onze groep (Luxor reis, 31 maart t/m 7 april 2011) mocht één van de eerste zijn, die bewust de tempel op de Nieuwe Aarde bezochten.

De tempel van Luxor is veranderd voor wie dat kan zien of voelen. Al het licht dat ooit in de aarde zat onder de tempel zit nu in de tempel. Het licht zit in de stenen en in het energieveld van de tempel. De aarde is leeg. Het verleden is weg. Het land heeft zijn oude bestemming losgelaten. Ook de toekomst is één geworden met het nu. Verleden, heden en toekomst zijn één. Tijdslijnen vallen samen en je kunt ‘gemakkelijk’ naar andere lagen van werkelijkheid reizen.

Multidimensionaliteit; diverse lagen van werkelijkheid

De tempel van Luxor op de Nieuwe Aarde heeft meerdere lagen van werkelijkheid. De Nieuwe Aarde is namelijk multidimensionaal. Hierbij moet je niet denken aan hogere of lagere dimensies, maar aan diverse lagen, die elkaar raken, maar niet in elkaar overvloeien. Je kunt het vergelijken met de energievelden van mensen. Als je naast iemand zit, dan raken jullie lichamen elkaar niet aan, maar jullie energievelden wel. Als je goed eigendom hebt over jouw energieveld, dan vloeien ze niet in elkaar over. Zo is het ook met de lagen op de Nieuwe Aarde.

Zo zijn er binnen de tempel van Luxor meerdere lagen. Er is de laag met de Kapellen van Hatsjepsoet, de laag met het plein van Ramses II, de laag met de Collonade en de Sfinxenallee en de laag met het plein, hypostyle hal en allerheiligste van Amenhotep III. Al deze lagen dragen hun eigen energie en informatie.

De diverse lagen en het onderricht van nieuwetijdskinderen

Iedere laag wordt geleid door een ‘verlichte’ farao of ‘meester’. Deze is verantwoordelijk voor de opbouw van de energie en geeft onderricht aan de nieuwetijdskinderen. Eén van de belangrijkste taken van de Nieuwe Aarde is namelijk het voorbereiden van nieuwetijdskinderen op hun incarnatie op aarde. De tempel van Luxor op de Nieuwe Aarde is vol met nieuwetijdskinderen, die hier onderwezen worden door degenen die een authentieke verbinding hebben met deze tempel.

De nieuwetijdskinderen zijn in gelijkgestemde groepen ingedeeld. Iedere groep staat onder leiding van een ‘verlichte’ farao of ‘meester’, die ervaring opgedaan heeft op de aarde. Deze ‘verlichte’ farao of ‘meester’ begeleidt de kinderen tijdens hun voorbereiding op de Nieuwe Aarde en zal tezamen met hen incarneren op deze aarde. Ze zullen op de aarde niet altijd fysiek verbonden zijn, maar energetisch wel. Ze zullen in de nacht naar de Nieuwe Aarde reizen om hun ervaringen met elkaar te delen.

Daarnaast zijn er ‘verlichte’ farao’s of meesters die de verantwoordelijkheid hebben over een laag op de Nieuwe Aarde, waarin ze diverse groepen onderwijzen. Dit kun je je als volgt voorstellen. We nemen de laag van Hatsjepsoet. Op haar laag staan in het prachtige landschap op de Nieuwe Aarde bijvoorbeeld de kapellen, die zij in Luxor tempel gebouwd heeft, de beroemde tempel van Hatsjepsoet, haar onbekende tempel ten noorden van Luxor. Een groep nieuwetijdskinderen onder leiding van bijvoorbeeld Toethmosis IV bezoekt de laag van Hatsjepsoet om van de energie en informatie daar te leren. Haar laag gaat over de mind en vrije wil naar overgave brengen. Hoe ga je als mens in de Nieuwe Energie om met de mind en de vrije wil van jezelf en anderen, terwijl je nog in de oude machtsstructuren van de aarde leeft? Hierover later meer.

Naast dat er een laag is van Hatsjepsoet, is er ook een laag van Ramses II, van Amenhotep III etc., waar kinderen weer wat anders leren. De kinderen verblijven op één laag, totdat ze alles geleerd hebben. Dit kan in aardse tijd een paar maanden duren. Als ze klaar zijn, kunnen ze via de Nijl naar een andere laag reizen. De Nijl is één van de poorten op de (Nieuwe) Aarde, die de lagen verbindt.

Ons fysieke lichaam als poort naar andere lagen

Op de Nieuwe Aarde kun je als nieuwetijdskind niet zomaar van de ene laag in de andere stappen, daar heb je poorten als de Nijl voor nodig. Als mens op de aarde kan dat wel. Als wij namelijk uit de Kapellen van Hatsjepsoet stappen op het plein van Ramses II, dan gaan wij een nieuwe laag in. Wij hoeven slechts ons fysieke lichaam te verplaatsen om een andere laag in te gaan!

Dus op aarde kunnen wij gemakkelijker multidimensionaliteit ervaren dan op de Nieuwe Aarde, omdat alles ‘fysiek’ gemanifesteerd wordt. Ons fysieke lichaam is de poort om tussen de verschillende lagen te reizen. Daarom komen er nu ook zoveel ‘meesters’ naar de aarde. De aarde geeft een ervaring, die ergens anders niet mogelijk is. De aarde is ‘the place to be’ voor ware multidimensionaliteit.

Het fysieke lichaam vormt de verbinding, maar niet ons oude lichaam of de oude tempel. Zo staan in de diverse delen van de tempel beelden en natuurlijk zijn er de inscripties op de muren. Deze zijn leeg. De beelden van Ramses II bij de ingang van de tempel zijn zielloos. Tussen de beelden stond hij echter te wachten. ‘Waarom zou je mij in de beelden zoeken, als ik hier ben!’ Hij staat levend voor me op de Nieuwe Aarde. Hij maakt zich groter en kleiner en zegt: ‘Wat je je verbeeldt is echt. Jouw fysieke lichaam is de illusie.’ Nou zeg ik: ‘Als dat zo is, dan zijn die gespannen benen, die ik in Luxor altijd krijg van de energie, dus ook een illusie.’ Dit voelde ik diep van binnen en gelijk was de spanning weg, daarna is deze niet meer terug gekomen.

Ons oude lichaam is de illusie, ons nieuwe lichaam wat zich vormt in onze verbeelding is de poort. Vertrouw op jezelf, op jouw lichaam en op jouw verbeelding. Wat je je verbeeldt is echt! Door verbeelding laat je jouw mind los. De controle vanuit onze mind en onze vrije wil vormen namelijk de beperking voor verbeelding. ‘Verbeelding is iets voor kinderen’, denk je misschien… maar ‘als kinderen zullen wij het Koninkrijk Gods betreden’. Als kinderen zo puur in ons hart, kunnen wij op de Nieuwe Aarde gaan lopen.

Overgave van onze mind en vrije wil aan de Nieuwe Energie

Hatjsepsoet tempel is één van de tempels, die ook volledig op de Nieuwe Aarde staat. In deze tempel leert zij de kinderen over de mind, de vrije wil en hoe deze te gebruiken op de aarde vanuit de Nieuwe Energie.

Toen we de tempel van Hatsjepsoet betraden, voelde ik dat we verwacht werden. Zij en een heleboel kinderen stonden ons op te wachten. We begonnen met een meditatie rechts onderin de tempel. Uit het zicht van toeristen en bewakers, want de bewakers in Hatsjepsoet tempel zijn niet happig op mediterende mensen. We probeerden het toch. Veel kinderen stonden om ons heen en luisterden naar de meditatie. De meditatie ging over het transformeren van onze mind en onze vrije wil en deze naar volledige overgave brengen. Onze mind en vrije wil zijn echter gebonden aan niet goddelijke collectieven en worden hierdoor beïnvloed. Ik had de zin net afgemaakt en toen kwam er een bewaker, die ons met veel machtsvertoon en stemverheffing kwam vertellen, dat wat wij deden echt niet mocht.

De kinderen waren geschrokken, dat dit bestaat op de aarde. Dat iemand zomaar zoiets moois kan verstoren. Dat die bewaker niet voelt wat hier gebeurt. Maar ja, op de aarde, waarop wij nu leven, zijn nog oude machtsstructuren. Hier dienen wij mee om te gaan en ondanks dat toch onze eigen werkelijkheid van de Nieuwe Aarde te behouden. Dit was wat de nieuwetijdskinderen hier vandaag moesten leren over leven op aarde. Op basis van deze ervaring kan Hatsjepsoet hen nu verder onderwijzen.

Wij gingen naar het cafetaria en na een kopje thee, gingen we daar verder met onze meditatie. Onze mind en vrije wil werden bevrijd van oude structuren en ondergedompeld in Nieuwe Energie. Wij gingen naar overgave. Mediteren bij het cafetaria is toch ook goed? Wij zaten immers nog steeds op de Nieuwe Aarde.

Wandelen op de Nieuwe Aarde

De volgende dag gingen we naar de Vallei der Koningen. Een groot deel was afgesloten en mocht niet bezocht worden. Het is wonderlijk om steeds weer te zien, dat de Egyptenaren vaak onbewust het juiste doen. Het afgesloten gedeelte was zich aan het regenereren. Het andere gedeelte was vol met oude energie. Vol met toeristen en zielen die nog loskwamen. De graven van Toetanchamon en Merenptah waren tempels geworden op de Nieuwe Aarde. Ze voelden heerlijk, de rest van de graven in het toegankelijke gedeelte mag nog even reinigen.

Naast de Vallei der Koningen ligt de Westelijke Vallei. Hier is de Nieuwe Aarde zichtbaar voor wie dat kan voelen of zien. Al wandelend door deze vallei die puur woestijn is, lopen wij in een groen landschap met een riviertje, watervallen en bloemen. Wat een schoonheid op de Nieuwe Aarde!

Soms vragen we aan elkaar: ‘Zie jij dat ook?’. Wat fijn als de ander dan bevestigend antwoord. Want zonder beperkende structuren van mind en vrije wil kunnen we onze verbeelding wel vertrouwen, maar wat is het fijn om deze nieuwe ervaringen te mogen delen. Wat is het fijn om samen op de Nieuwe Aarde te wandelen.

Tot slot

Op de Nieuwe Aarde lopen we niet alleen. We zijn samen op weg. Zo ook zijn de oude en Nieuwe Aarde samen op weg tot zij versmelten, tot zij één zijn geworden. Dit gebeurt op diverse plekken op aarde. In Luxor vind je één van de eerste manifestaties. De integratie is begonnen.

Nog zoveel meer kan ik vertellen over de Nieuwe Aarde en over onze ervaringen in Luxor. Maar verhalen blijven verhalen, ik nodig je liever uit om jouw verbeelding welkom te heten en jouw eerste schreden te gaan zetten op de Nieuwe Aarde, waar ter wereld dat ook mag zijn.

27 april 2011
Door Aleiah van der Zant
© Aleiah – Guiding your journey home
Deze tekst mag doorgegeven worden aan iedereen, zolang de datum, auteur en copyright vermeld worden.

Geef een reactie