Dageraad van het Nieuwe Egypte

En dan komt het moment dat je er helemaal klaar mee bent. Klaar met de machten die jouw regeren. Dan komt de tweede revolutie. Dan lijken de sterren ineens goed te staan. Dan gaat het ineens razendsnel. Dan breekt die cocon. Dan ben je opeens die vlinder. De leegte is voorbij en het lijkt of deze nooit bestaan heeft. Je kijkt om je heen het nieuwe leven in. Je spreidt jouw vleugels en vliegt voorzichtig weg. Eindelijk vrij.

Op 4 juli vlieg ik naar Egypte voor een vakantie aan de Rode Zee nabij Marsa Alam. De omgeving van Marsa Alam vind ik persoonlijk één van de mooiste plekken aan de Rode Zee. Hier ervaar je hoe de woestijn direct overgaat in de zee. De energetische wisselwerking tussen woestijn en zee is bijzonder. Tevens is dit gedeelte nog niet zo toeristisch. Hier staan de resorts niet kilometers lang en breed aan elkaar gebouwd, maar kan de woestijn tussen de resorts door nog steeds verbinding maken met de Rode Zee (zie onderstaande foto). Twee weken in Egypte zijn lag toen voor mij. Twee weken in mijn land terwijl de tweede revolutie gaande is. Wat een cadeau!!! Want tja, dat wil ik natuurlijk energetisch van dichtbij meemaken. Ik wil het voelen in iedere cel en mijn steentje bijdragen waar dat mogelijk is.

1

Foto 1. Uitzicht over de woestijn vanaf een bar van het hotel. Links ligt de zee (kun je op de foto niet zien). Zo stroomt de energie van de woestijn direct naar zee.

 

Het begon al in de lucht. We vlogen boven Egypte en ik keek uit over het land. De  woestijn lag er prachtig bij. In de Nijldelta (de groene strook langs de Nijl waar de mensen wonen) daarentegen was veel commotie. Ik voel dat de indaling van de blauwdrukken van het Nieuwe Egypte via de woestijn en de zee zal gaan. Dan wordt de daling ingezet. Ik zak diep in mijn hart, daar ontvang ik de blauwdrukken van het Nieuwe Egypte. Ik dien ze mee te nemen in mijn hart, door alle dimensies en lagen heen die boven het land hangen. Met een klap landen we… de blauwdrukken vliegen mijn hart uit het New Energy Grid* in. “Waarom hier?” vraag ik me af, “Dit is een luchthaven, waarom hier?” Het antwoord is simpel: “Dit is Nieuwe Energie. Dingen hoeven niet meer op speciale plekken in tempels et cetera te gebeuren. Het kan gewoon hier op Marsa Alam Airport. Het ging erom dat de blauwdrukken in het New Energy Grid terecht kwamen.”

2

Foto 2. Gemaakt in het vliegtuig op 4 juli 2013. Zie je die prachtige kleuren aan de horizon? Voel je de energie van het land?

 

 

De eerste dagen is het rustig. We genieten van het prachtige hotel. Werkelijk één van de mooiste die we ooit gehad hebben, omdat deze onder andere zo natuurlijk is gebouwd (zie onderstaande fotoserie). Na een paar dagen tot rust gekomen te zijn, kan het ‘werk’ beginnen. Op 7 juli komen, als we in de vroege ochtend aan het snorkelen zijn, dolfijnen langs. Ik spring het water in en kan uiteindelijk nog een prachtig beeld opvangen van een dolfijn onder water. Een beeld dat ik nooit zal vergeten…

Fotoserie van het hotel

 

Ieder mens draagt beelden, gevoelens en ervaringen in zich die hij/zij nooit zal vergeten. De ziel van ieder mens heeft ook herinneringen die hij/zij nooit zal vergeten. Allemaal dragen we ergens een herinnering aan een leven waarin we in het paradijs op aarde leefden. We dragen ook herinneringen aan geliefden met wie we zo’n mooie band hadden. Die herinneringen hebben ons vele levens laten zoeken. Zij hebben ons steeds laten reïncarneren in de hoop dat we dat weer zouden vinden.

Veel mensen hebben in vorige levens intense ervaringen gehad in het land Egypte. Zij dragen die ervaringen bewust of onbewust met zich mee. Die ervaringen waren zo intens dat ze op basis hiervan met een deel van hun ziel verbonden zijn gebleven met Egypte en Egypte met hen. De ziel van Egypte en hun ziel zijn deels verweven geraakt. In de Nieuwe Energie van het Aquariustijdperk dient echter alles op zichzelf te gaan staan en soeverein te worden. Afhankelijkheid past niet meer. Vrijheid is het sleutelwoord. Dat onze ziel en die van alle mensen zich wil bevrijden, dat wisten we al langer. Bevrijding van jouw ziel betekent, dat je alle delen waarin deze ooit is opgedeeld, genaamd zielenaspecten, terug roept naar jouw ziel. Bevrijding is hetzelfde als volledige integratie van alles wat en wie je ooit was en bent.

Een land als Egypte heeft ook een ziel en die wil zich ook bevrijden. De ziel van Egypte was verdeeld over vele menselijke zielen. Al die mensen die intense ervaringen hebben gehad in Egypte droegen een stukje van zijn ziel bij zich. Op 7 juli wordt de ziel van Egypte bij elkaar geroepen. De ziel van Egypte was dus net als onze ziel verdeeld in aspecten. Het Nieuwe Egypte wil al die aspecten in zich gaan dragen. Net als wij de weg van verlichting op gaan en onze zielenaspecten terug gaan roepen en in ons gaan dragen. Waar of bij wie de zielenaspecten van Egypte ook waren, het werd tijd om terug te komen. Van heinde en verre kwamen delen terug en werd de ziel van Egypte, maar ook de zielenaspecten van de mensen die deze delen droegen bevrijd. Wat een ervaring!

Dan kan ook voor het eerst de blauwdruk van het Nieuwe Egypte bekrachtigd worden. De ziel van het Nieuwe Egypte, die alle oude delen heeft geïntegreerd, komt tot leven. De blauwdruk was in nog niet gemanifesteerde vorm wel het New Energy Grid ingeschoten, maar het was nog een onuitgepakt cadeau. Nu mocht de blauwdruk langzaamaan worden uitgepakt en verspreid over het land. Deze werd geankerd in de woestijn, de zee en sommige piramiden en tempels. Die nacht komt de wind op en de komende dagen, totdat we vertrekken, zal het regelmatig stormen…

De sferen nabij de aarde worden schoongemaakt. Alles wat niet in overeenstemming is met de blauwdrukken van het Nieuwe Egypte wordt los gewaaid. Dagenlang gedurende dag en nacht vindt de schoonmaak plaats. Ook de zee is onrustig. Er zijn hoge golven. Maar had ik niet reeds in het vliegtuig opgemerkt dat de ankering via de woestijn en de zee zou gaan? Welkom elementen van wind en water, die de zuivering brengen.

Op 17 juli lig ik heerlijk voor mezelf te mediteren op het strand. Ineens zie ik de blauwdrukken van Egypte. Ze zijn klaar. In de sferen is hard gewerkt. Ik mag ze verbinden met diverse plekken in de zee, de woestijn, de Nijl, tempels en piramiden. Er komt een gouden koepel om Egypte heen. De blauwdrukken hangen boven Egypte. Ik verbind de uitgepakte blauwdrukken met de diverse ankerpunten. Via die ankerpunten worden de uitgepakte blauwdrukken stap voor stap geïnjecteerd in het New Energy Grid. Het Nieuwe Egypte is in aantocht. Nieuwe leiders zullen naar voren komen. Tevens zal nog heel veel rotzooi de komende jaren naar buiten komen. Niets zal meer verborgen blijven. Maar het Nieuwe Egypte is in aantocht. De blauwdrukken zijn klaar.

Het werk is gedaan. Ik kan naar huis op 18 juli. Maar ja, “home is where the heart is”. Mijn hart zal nog wel even verbonden blijven met Egypte. Toch ga ik weer even naar mijn andere thuis in Nederland. Waar ook mijn hart ligt. Gelukkig is mijn hart groot genoeg om beide in zich te dragen. Of zoals mij ooit gezegd werd: “Waarom zou je één land willen regeren als je de wereld in vrijheid kunt hebben?” De verantwoordelijkheid voor het land mag ik loslaten. In dit leven gaat het over vrijheid. Ware vrijheid. Egypte, jij en ik, samen op weg naar vrijheid.

 

* Het New Energy Grid is het gouden lichtnetwerk dat zich bevindt op 1,77 meter onder het aardoppervlak en waarin de energie van leven in de vijfde dimensie en verder geankerd wordt.

7 augustus 2013
Door Aleiah van der Zant
© Aleiah – Guiding your journey home
Deze tekst mag doorgegeven worden aan iedereen, zolang de datum, auteur en copyright vermeld worden.

Geef een reactie