Kansen Missed Taken

Wil je verlost worden of de schepper van jouw leven zijn?

Wacht je op de verlossing of dat nu de wederkomst van Jezus, een vaccinatie of een basisinkomen bedraagt? Wacht je op iemand of iets die jou uit jouw lijden, tekort of beperking haalt? Of neem je het heft in eigen hand en word je de schepper van jouw leven?

De wereld is in hoog tempo aan het veranderen, zowel voor als achter de schermen. Ben jij degene die de verandering over zich heen laat komen? Of schep je zelf jouw eigen toekomst?

Als je wacht, blijf dan wachten, maar verwacht niets!

Als je jouw eigen leven wilt gaan scheppen, dan is het logisch dat je vragen hebt. Je vraagt je af, waar de wereld naar toegaat en hoe je het beste kunt ageren. Je vraagt je af, hoe je wilt dat jouw toekomst eruitziet. Je vraagt je af, hoe je de door jouw gewenste toekomst kunt scheppen in een snel veranderende wereld. Allemaal hele logische vragen, waar je niet 1-2-3 het antwoord op hebt.

Het zijn vragen, waar iedereen die zijn eigen leven wil gaan scheppen mee worstelt. Tja, wachten op de verlossing kan soms zelfs makkelijker lijken. Waarschijnlijk is er iets in jou dat roept: “Doe het niet, wacht niet af, neem het heft in eigen hand.” Die roep duwt je voort naar de vragen, naar de antwoorden, naar de toekomst.

Weet, dat je niet de enige bent. Niemand anders kan jouw toekomst creëren, maar het kan wel degelijk helpen om te ervaren dat ook andere mensen deze nieuwe spannende weg bewandelen. Dit zijn mensen, zoals jij, die geen genoegen meer nemen met ‘net genoeg’ in het leven. Dit zijn mensen, zoals jij, die klaar zijn met het spel van de kleine mens, die maar moet (af)wachten. Dit zijn mensen, zoals jij, die voelen dat het anders kan. Dit zijn mensen, zoals jij, die weten dat nu de tijd is. Dit zijn mensen, zoals jij, die de moed hebben het heft in eigen hand te nemen en met vallen en opstaan de weg naar vrijheid te bewandelen.

De keuze is:

  • Laat je anderen kiezen hoe jouw leven en toekomst eruit gaan zien?

Of:

  • Ga je het avontuur aan van de bewuste schepper worden van jouw leven en ga je een leven creëren in overvloed en vrijheid?

De cursus Geld, Energie, Vrijheid beantwoord jouw vragen en laat je voelen dat je deze weg samen bewandelt.

 

18 februari 2021

Door Aleiah van der Zant
© Aleiah – Guiding your journey home
Deze tekst mag doorgegeven worden aan iedereen, zolang de datum, auteur en copyright rechten vermeld worden.