Wat doe jij deze zomer?

Jezelf en het eerste deel van het jaar op een rijtje

Hoe kijk jij terug op de eerste helft van 2013? Hoe kijk jij terug op het eerste half jaar van het Nieuwe Tijdperk dat op 21 december 2012 is ingegaan? Is jouw oude leven werkelijk vergaan?

Op weg in de Nieuwe Tijd

Ben je helemaal in het Nieuwe Leven en in de Nieuwe Tijd gestapt? Zo ja, ervaar je dan het volgende?

Als eerste een enorme versnelling van de tijd, terwijl je tegelijkertijd genoeg tijd hebt. Het klinkt tegenstrijdig en dat is het ook. De tijd lijkt voorbij te vliegen. Soms weet je niet meer wat je drie dagen of een week geleden gedaan hebt. Dan dien je diep te graven in jouw geheugen. Vaak zul je dan zeggen: “Was dat nog maar zo kort geleden? Het voelt alsof het veel langer geleden is.” Toch zal je als je in het nu leeft het gevoel hebben dat alles op de juiste tijd af komt of geregeld is zonder (al te veel) stress. Als je in het nu leeft en jouw intuïtie volgt, dan wordt geregeld dat alles in elkaar past. Zolang jouw mind eruit blijft, komt het goed. Dan leef je werkelijk in de Nieuwe Tijd, waarin alles sneller gaat en tegelijkertijd een diepe rust heerst. In die Nieuwe Tijd is ruimte om met de levensstroom mee te gaan. Of die levensstroom nu een kabbelende rivier of wild water is, maakt niet uit, zolang jij maar in overgave bent en met de stroom mee kunt gaan.

Ervaar je als tweede dat er ontzettend veel gebeurt in een korte tijd. De ene stap is nog niet geïntegreerd of de volgende staat al voor de deur. Pfff, denk je soms: “Kan die versnelling een tandje lager?” Dat kan, dan moet je terug gaan naar de oude tijd. Wil je weer die vertraging in? Zo niet, geef je dan over aan dit nieuwe levensritme. Omarm iedere stap die voor jouw deur staat. Ga met de stroom mee.

Mijn eerste half jaar

Als ik terugkijk op het afgelopen half jaar, dan kan ik zeggen dat het al mijn verwachtingen te boven is gegaan. De ontwikkelingen in mijzelf en mijn leven en bij de mensen om mij heen waren groot. De ontwikkelingen die we mogen hebben realiseren tijdens de workshops en de nieuwe mogelijkheden voor bevrijding van de mens die zijn ontstaan tijdens de coaching sessies zijn ADEMBENEMEND!

Hoe vaak heb ik niet gedacht voorafgaand aan een workshop: “Dat ik na al die eeuwen van voorbereiding nu hier op aarde mag zijn en dit werkelijk mag meemaken.” De ontwikkelingen heb ik even op een rijtje gezet, zodat je met mij mee kunt voelen.

  • De symbolen voor het hercreëren van karma zijn vereenvoudigd van 39 naar 13. (En dit is nog maar het begin… Werken met symbolen voor zelfbevrijding gaat steeds simpeler en doeltreffender worden.)
  • Er is een groep mensen geweest die “JA” zeiden tegen verlichting. Wat een kracht gaf dat!
  • We hebben de akasha in beweging zien komen. De akasha is volledig gereorganiseerd!
  • Er is een nieuwe methode gerealiseerd om ons te bevrijden van karma. Deze pakt delen van ons aan waar we niet eerder bij konden komen.
  • We hebben de schepping mogen aanschouwen. We zijn door alle dimensies heen gegaan om delen van onszelf op te halen.
  • We hebben geleerd waar mannelijke en vrouwelijke energie zijn ontstaan, hoe ze uit balans zijn geraakt en hoe we hen kunnen helen. We mochten hiervoor helemaal terug gaan naar het begin van de Schepping. We mochten het werkelijk vanuit haar kern gaan ont-wikkelen.
  • Dat geldt ook voor seksualiteit. We mochten het ongelooflijke verhaal over hoe seksualiteit in de sferen en op de aarde is ontstaan ontrafelen. Dit heeft nieuwe perspectieven gegeven.
  • We mochten tevens de oorzaak van de degeneratie van ons menselijk lichaam ontdekken. Nu kunnen we werkelijk de weg terug naar regeneratie gaan bewandelen.
  • Tevens mochten we de oorzaak van depressiviteit aanschouwen. Die bracht ons allen een ander verhaal dan we ooit hadden kunnen bedenken.

Het is een adembenemend groots eerste half jaar van het Nieuwe Tijdperk geworden. Het is mijn verwachtingen te boven gegaan. Dat is wat het Nieuwe Leven realiseert en dit is nog maar het begin.

Het oude leven loslaten

Ervaar je dit Nieuwe Leven niet of vind je het moeilijk je aan het Nieuwe Leven over te geven? Kortom, ben je nog niet (volledig) in de Nieuwe Tijd gestapt? Vraag jezelf dan af: “Waarom niet? Wat houd je nog tegen?” Denk hier alsjeblieft even over na, zodat dit geen tekst is die je slechts leest. Adem even diep door en laat deze vraag tot jou doordringen.

De kernvraag voor het overgaan naar het Nieuwe Leven is: “Kun je al jouw verhalen (lees excuses) loslaten?” Kun je alles wat jou tegenhoudt loslaten? Kun je al de redenen om het niet te doen aan de kant zetten? Adem en denk hier alsjeblieft ook weer even over na.

Dan nog wat vragen voor je. Waar wacht je nog op? Wat moet er eerst nog af? Wie moet er nog in jouw leven verschijnen? Wat moet er nog gebeuren? 99,9% van de mensheid wacht en wacht en wacht en…. wacht… “Waarop?” vraag je. Tja, de ene wacht op Boeddha, de ander op Jezus of op Mohamed of op één of andere Verlichte Meester. Je kunt ook wachten op een goede politieke leider die de crisis bezweert, op het winnen van de loterij of op de ware liefde. Hoeveel spirituele mensen wachten niet op tekenen (van boven, gidsen, et cetera) of op een spiritueel leider die hun vertelt welke taak ze hier op aarde hebben? De hamvraag is nu: “Waar wacht jij op?” Adem en denk alsjeblieft ook hier weer even over na.

Veel mensen willen die overgang maken, maar struikelen over hun zelfgemaakte drempels. Hoe lang accepteer jij nog dat jij die obstakels opwerpt? Dat brengt me bij de volgende vraag: “Wie heeft er de leiding over jouw leven?” Heb jij wel de leiding in handen? Of word jij geregeerd door jouw mind, jouw emoties of andere delen van jou? Wanneer ga je nu eens werkelijk de leiding nemen en verantwoordelijkheid nemen over jouw leven? Dat is namelijk waar je echt op wacht!

Boeddha, Jezus, een andere Verlichte Meester, de loterij of de ware liefde kunnen het niet voor jou doen. Dus waarom nog wachten… als je zelf de sleutels tot alles wat je wilt realiseren in handen hebt? Jij bent het waarop je al levenslang wacht. Jijzelf, niemand anders. Jij, want jij bent voorbestemd om zelfbevrijding te realiseren en uiteindelijk de verlichting te bereiken.

Wat doe jij deze zomer?

Zo simpel is het. Moeilijker hoeven we het niet te maken. Moeilijk doen hoort bij de oude energie en dus bij jouw oude leven. Nu ben je aangekomen in het Nieuwe Leven wat simpel is.

Dus wat doe jij deze zomer?
Neem je nu werkelijk het heft in handen?
Ga je de leiding nemen over jouw leven?
Laat je het oude en dat waar je op wachtte los?
Laat je dan ook nu werkelijk jouw verhaal/excuses los?

Ga je de vrijheid aanvaarden?
Ga je je overgeven aan de nieuwe levensstroom?
Ga je de Nieuwe Tijd ervaren?
Zeg je eindelijk “JA” tegen het Nieuwe Leven?

Geen mooiere tijd om dat te doen dan deze zomer. De eerste zomer van het Nieuwe Tijdperk. Wat doe jij deze zomer?

28 juni 2013
Door Aleiah van der Zant
© Aleiah – Guiding your journey home
Deze tekst mag doorgegeven worden aan iedereen, zolang de datum, auteur en copyright vermeld worden.

Geef een reactie