Op weg naar onze Bestemming in 2015

2014 was het jaar van Vrijheid. Het was een jaar waarin onze vrijheid getest is. In 2014 werden we als mens en als mensheid geconfronteerd met vele onvrijheden. Dit zal nog even doorgaan, maar in de eerste helft van 2015 zal er meer rust komen voor hen die gekozen hebben voor bevrijding. Deze innerlijke keuze is cruciaal. Op basis van deze innerlijke keuze kun je namelijk jouw vrijheid realiseren. “Hoe doe je dat?”, vraag je je misschien af. Het antwoord is simpel: “Maak de keuze en het leven leidt je.” Maak de keuze wel zonder “maar” en in volledig vertrouwen. Verborgen overtuigingen zullen keuzes tenietdoen. Bewustzijn over jezelf vormt daarom de sleutel. Weet jij welke overtuigingen jij hebt? Zo niet, ga dat dan eens onderzoeken. Jouw dagelijkse leven en gedachten laten je zeker overtuigingen zien. Althans, als je ervoor kiest om die te willen zien.

Waarom is bovenstaande nu zo belangrijk? Omdat 2015 het jaar is van Bestemming. In 2015 krijg je de kans om jouw bestemming te realiseren. Dat kun je alleen maar doen, als je jezelf innerlijk volledig vrijgemaakt hebt. Het belangrijkste waarvan we onszelf dienen te bevrijden zijn overtuigingen. Op basis van onze (on)bewuste overtuigingen creëren we namelijk (on)bewust ons leven. Alle bekende methodes om succes te manifesteren werken voor veel mensen niet vanwege hun (on)bewuste overtuigingen. De methodes werken pas als je jezelf innerlijk bevrijd hebt. Maar ja, dat wordt er niet bij verteld, omdat dat niet zo goed verkoopt.

Tevens kun je alleen jouw bestemming realiseren als je je bevrijd hebt van al jouw (on)bewuste overtuigingen. Maar wat is jouw bestemming? Tja, dat is aan jou. Er zijn vele mogelijkheden. Denk aan een huis, een relatie, werk, maar ook aan gezondheid, liefde, vrijheid, verlichting. Het kan jouw bestemming zijn van dit leven, maar ook jouw bestemming over al jouw levens heen ofwel de bestemming van jouw ziel. Het is aan jou. Je mag het zelfs open laten en alleen maar kiezen voor jouw hoogste bestemming. Als je dat doet, laat je je verrassen door het leven. Het leven weet precies hoe het jou op jouw bestemming moet laten komen als jij voor 100% voor die (hoogste) bestemming gekozen hebt.

Het wordt een prachtig jaar voor hen die gekozen hebben voor bevrijding. Een jaar van oogsten na al het (harde) werken. Oogst je mee?

Ik wens jullie een prachtige jaarwisseling toe op 21 december. Vergeet niet, dat de nieuwe jaarwisseling plaatsvindt op die dag. (Zie het artikel“Gelukkig Nieuwjaar en Prettige Kerstdagen”) De kerstdagen vormen de eerste dagen van het nieuwe jaar. Verbind je tijdens de kerstdagen met jouw bestemming en open je in overgave voor alles wat 2015 jou mag brengen. In dat licht wens ik jullie bevrijdende kerstdagen.

17 december 2014
Door Aleiah van der Zant
© Aleiah – Guiding your journey home
Deze tekst mag doorgegeven worden aan iedereen, zolang de datum, auteur en copyright vermeld worden.

Geef een reactie