Dubai

Stad van ongekende mogelijkheden.
Stad van overvloed.
Stad van vrijheid.

Ervaar hier:
Leven zonder beperking.
Leven in grootsheid.
Leven in verbinding met het goddelijke.

Zoals er in het oude Egypte tempels, piramiden en obelisken werden gebouwd, zo worden in Dubai de hoogste gebouwen ter wereld, extreem luxe hotels en prachtige eilanden en parken gebouwd. Een vreemde vergelijking? Voor hen die geen ogen hebben om te zien en geen oren om te horen, zal dat zeker zo zijn. Maar zeker niet, voor hen die verder kunnen kijken en voelen.

Dubai is een stad zonder massabewustzijn!

Dit is uniek! We zijn gewend om te leven in een massabewustzijn en overal waar mensen samen leven wordt er een massabewustzijn gecreëerd. Er zijn drie redenen waarom dat in Dubai niet het geval is.

  1. Dubai heeft nauwelijks geschiedenis. De stad bestaat nog maar een aantal decennia. Daarvoor bestond dit gebied uit woestijn met een aantal dorpjes.
  2. In Dubai leven 215 nationaliteiten! De culturele verschillen tussen de verschillende nationaliteiten zijn zo groot, dat als zij met elkaar samenleven in een stad er geen massabewustzijn kan ontstaan. Zelfs het massabewustzijn van de oorspronkelijke bevolking kan niet overeind blijven, omdat zij in de minderheid zijn. Door de diversiteit krijgt een massabewustzijn geen houvast.
  3. Daarnaast doorklieven alle hoge gebouwen het massabewustzijn, waardoor het onmogelijk wordt om een sluier te bouwen.

Heb je enig besef wat dit betekent? Wat gebeurt er als het massabewustzijn wegvalt? Dan ontstaat er:

  • Harmonie (Wij versus zij valt namelijk ook weg!)
  • Vrijheid
  • Overvloed (Er is geen (glazen) plafond. The sky is the limit!)

Dubai is een stad van visie en visioenen.

Dromen mag! Of liever gezegd moet! Zonder dromen, visie en visioenen is er geen ontwikkeling mogelijk. In Dubai mag je dromen wat je wilt én deze waarmaken. Hier kom je in contact met je ongekende innerlijke mogelijkheden. Zonder dromen geen toekomst! Maar…

Als je op de deur van jouw dromen klopt, zal het antwoord zijn “werk aan de winkel”.

Dubai is ook de stad van niet zeuren maar poetsen! Er is werk aan de winkel als je verder wilt komen. Maar zoals mijn gids Ibrahim* zegt: “Het is niet erg als ik iedere dag werk heb. Het is veel erger als ik geen werk heb.” Niets is zo erg als dat je geen werk meer hebt. Niet perse betaald werk, maar werk aan jezelf, aan jouw leven of aan het waarmaken van jouw dromen. Werk dat je vervult.

Dubai opent deuren…

Heb jij nog (glazen) plafonds of muren, waar je niet door heen komt? Dubai geeft je de kans om deze diep uit jouw onderbewuste naar boven te laten komen EN op te lossen.

Maak jij jezelf kleiner dan wie je werkelijk wilt zijn? Dubai geeft je de mogelijkheid om dit gedrag te doorbreken!

Wil je meer “flow” in jouw leven? Dubai geeft je de kracht om dit te realiseren.

Wil je Dubai zelf ervaren?

Reis mee naar Dubai in maart 2019!

Meer informatie volgt binnenkort.

 

*Ibrahim ken ik al jaren. Hij was mijn gids in Egypte. Samen met hem heb ik heel Egypte verkend en de meeste van mijn reizen georganiseerd. Toen de revolutie kwam in Egypte en er geen toeristen meer kwamen en er dus geen werk meer was, is hij naar Dubai gegaan. Daar werkt hij nu succesvol als gids.

 

27 februari 2018

Door Aleiah van der Zant
© Aleiah – Guiding your journey home
Deze blog mag doorgegeven worden aan iedereen, zolang de datum, auteur en copyright rechten vermeld worden.