De Nieuwe Aarde is goed op weg

7 mei 2014, het is bewolkt. De zon komt niet eens door de wolken heen. Ik heb mijn ogen nog dicht, want ik ben net wakker geworden. Het is 5.05 uur. Ik voel dat er iemand naar mij toe komt en word op mijn schouder getikt. Als ik mijn ogen open, is er niemand in de kamer. Wat is er aan de hand?

Entiteiten zijn overal. Wat een drukte! Het volgende gebeurt op aarde op 7 en 8 mei. Gelukkig hebben we de afgelopen weken de astrale sferen al behoorlijk opgeruimd. Dat scheelt weer! Stel je even het volgende voor:

“De dimensies zijn als lagen op elkaar gestapeld. Zie de derde tot en met de zevende dimensie voor je. Vanaf de zevende dimensie is de Nieuwe Aarde al jaren aan het afdalen. Zie het voor je als een energetische aarde met de vorm van een bol net als onze fysieke aarde. Op 7 mei komt het onderste gedeelte van die bol de vierde dimensie in. Gedurende de dagen van 7 en 8 mei gaat de Nieuwe Aarde volledig door de vierde dimensie heen om op 9 en 10 mei de derde dimensie te bereiken.

De ruimte voor entiteiten in de vierde dimensie wordt hierdoor kleiner. Ze worden verdrongen, omdat ze het licht van de Nieuwe Aarde (nog) niet aankunnen. Waar kunnen ze naartoe vluchten? De derde dimensie! Dus komen ze massaal de derde dimensie in, waar ze ‘fysieker’ worden. Doordat ze ‘fysieker’ worden, kan één van hen me op mijn schouder tikken.”

7 en 8 mei zullen ze de derde dimensie beïnvloeden. Wees niet bang. Ze kunnen jou niet echt iets doen. Liefde is en blijft de sleutel! Voel alleen maar liefde, dan kunnen ze je echt niets doen. Tevens is dit weer een kans om ze naar ‘het licht’ te helpen door middel van Witte Rozen van Universele Liefde en Witte Arken die hen komen halen.

De entiteiten proberen te vluchten, maar vluchten kan niet meer. De keuze is het accepteren van de liefde en dus de Nieuwe Aarde of niet. Zoals de bijbel zegt: ”Het Licht kwam naar de aarde en de duisternis nam het niet aan.” Het licht komt toch. De duisternis kan het niet aannemen. Dat mag. De wet van de vrije wil is immers nog steeds van kracht. Maar het licht komt toch voor allen die wel het licht willen aannemen.

De komende tijd zullen de twee werelden zich nog duidelijker gaan (onder)scheiden. Tegelijkertijd zal er meer duisternis aan het licht komen. Het is een kwestie van tijd, totdat het licht zo sterk straalt, dat de duisternis zich niet meer in het donker kan verschuilen. De duisternis zal dan met zijn ware gezicht tevoorschijn komen. Hoe sterker jouw verbinding met het licht, hoe bewuster je bent en hoe opener jouw ogen zijn, des te eerder je dit zult zien. Wat een zege, want onthoudt dit:

“Het licht zegeviert als het duister zich niet meer kan verschuilen.”

Dat gold al jaren voor onszelf en onze innerlijke wereld. Dat geldt uiteraard ook voor de aarde, de mensheid en onze maatschappij. Het wachten was op dit jaar 2014, erop of eronder?

De Nieuwe Aarde ligt op schema en heeft een stevig tempo. Nog twee dagen en zij bereikt onze fysieke wereld van de derde dimensie. Een stevige schoonmaak gaat eraan vooraf. Maar laten we het vooral weer omarmen!

En ondertussen schijnt de zon weer!

7 mei 2014
Door Aleiah van der Zant
© Aleiah – Guiding your journey home
Deze tekst mag doorgegeven worden aan iedereen, zolang de datum, auteur en copyright vermeld worden.

Geef een reactie