April doet wat het wil

Mission completed!

Wat een maand laten we achter ons! We kunnen wel stellen, dat we het goed gedaan hebben. Zonder al te veel kleerscheuren zijn we als aarde en mensheid door deze transitie heengegaan. Maar wat is er veel gebeurd! Misschien ben je je bewust van wat er is gebeurd in jou en in jouw leven en heb je een beetje een idee van wat er gebeurd is op aarde. De grootsheid is echter nauwelijks te bevatten. Ik heb het grote geluk, dat ik de hoogtijdagen aan de Rode Zee in Egypte mag doorbrengen, waardoor ik duidelijk kan zien en voelen wat er op aarde gaande is. Maar ja of dit mijn geluk is of dat het zo bedoeld is, is uiteraard de vraag. Ik voel me echter bevoorrecht om dit te zien gebeuren en er zo bewust onderdeel van te zijn. In dit artikel meer over wat er in april is gebeurd.

Druk

April was ten eerste een drukke maand. Veel kwam naar buiten en we werden flink aan het werk gezet met onszelf, onze relaties en ons leven. Tijd leek soms te kort om alles te kunnen doen en te verwerken. Van alles volgde zich in een hoog tempo na elkaar op. Verandering op verandering op verandering. April vroeg ons mee te gaan op de stroom van verandering en vernieuwing. Veel dingen komen in deze tijd tot een slotsom en lopen op hun einde. Zolang je je daaraan over kunt geven, kun je je voor het nieuwe wat hierna komt gaan openen. Afscheid kunnen en durven nemen vormt de sleutel. Kun je het verleden loslaten? Kun je schoon schip maken?

Onweer, wind en regen, niets houdt ons nog tegen!

Het weer liet ons duidelijk zien dat niets hetzelfde blijft. In Nederland en in Egypte niet! Het weer leek in beide landen zelfs op elkaar, want zonneschijn werd afgewisseld met onweer, wind en regen. Ja, hier in Egypte hebben we hard moeten lopen om voor de bui binnen te zijn, zaten we op het balkon te kijken hoe lichtflitsen insloegen op zee en ervoeren we hoe de storm opkwam en weer ging liggen. Zoals jullie in mijn vorige artikel hebben kunnen lezen begon het op 19 april met stilte voor de storm. Op 20 april begon het te stormen. Op 21 april kwam hier bewolking bij. Zo was het ook op 22 en 23 april. 24 april was het plotseling stil. Althans er was geen wind… maar de aarde ging door een gigantische transformatie. De zee zat die dag vol kwallen, terwijl je die normaal gesproken nauwelijks ziet hier. 25 april kregen we voor het eerst regen en 26 april stond de hele dag in het teken van regen, onweer en wind. Daarna was het echt stil. Een diepe rust daalde in op aarde. Op 27 april hoorde ik tijdens mijn ochtendmeditatie dat mijn vakantie was begonnen… 10 dagen na aankomst in Egypte! Maar wat is er nu energetisch gebeurd?

Grootste transformatie sinds Val van Atlantis

Tja, kleiner kan ik het niet maken. Laten we beginnen op 22 april, energetisch de meest heftige dag ooit op aarde. In de vroege ochtend was er een zeer confronterende energie. Pfff, als je niet goed bij jezelf bleef, werd je er zo in meegezogen. Liefde vormde de sleutel om dicht bij jezelf te blijven. Later in de ochtend kwamen er lichtzuilen vanuit de ‘hemel’ naar de aarde. Ik zag hoe ze de zee in gingen. Gigantische hoeveelheden licht braken door de sluier heen. “Niets houdt ons nog tegen!” In de middag kwam er enorm veel donkere energie los uit de aarde. Het licht haalde het donker naar buiten. De donkere energie kwam van heel diep uit de aarde. Een uur later was het weer anders en kwamen er alleen nog flarden van donkere energie vrij. Aan het einde van de middag gaf de woestijn zelfs licht. Zie onderstaande foto.

IMG_0393

Op 23 april gingen de 23 kristallen in de aarde verder open (besproken tijdens de workshop “Geld en Energie”). Hierdoor werden gigantische hoeveelheden nieuwe energie en potentiëlen vrijgegeven. Deze zullen zich de komende tijd gaan manifesteren op aarde. Hierdoor zullen echter ook de machtsstructuren binnen onze maatschappij duidelijker zichtbaar worden. Want hoe kunnen we een Nieuwe Aarde gaan scheppen gebaseerd op overvloed voor allen als de huidige machtsstructuren en onrechtvaardige verdeling van geld en energie blijven bestaan? Bereid je voor op waarheden die aan het licht gaan komen. Omarm hen ook al zijn zij soms schokkend.

24 april was er even stilte, maar dat was slechts de wind die even ging liggen om andere dingen naar buiten te laten komen. Nevelen hingen boven zee, zoals de nevelen van Avalon. Wist je dat die nevelen van Avalon hun oorsprong vinden in het energetisch belangrijkste eiland van Atlantis? Dat eiland was gehuld in nevelen. Op 24 april leek het alsof dit eiland van Atlantis zo uit de zee zou kunnen oprijzen. Het was een bijzondere gewaarwording. Wat er gebeurde deze dag was dat de wond van Atlantis geheeld werd. De wond die wij als mensheid en aarde sinds de Val van Atlantis dragen werd geheeld! Die wond is gebaseerd op verlangen. Ieder mens heeft een verlangen naar iets moois. Dit kan zijn naar vroeger, naar de andere wereld, naar liefde, et cetera. De basis voor dit verlangen ligt in het verlangen naar hoe het was ten tijde van Atlantis. Toen stonden we immers nog in directe verbinding met ons goddelijke bewustzijn. Door het helen van de wond van Atlantis kunnen we makkelijker in contact gaan komen met ons goddelijke bewustzijn en hierop ons leven gaan baseren. Kortom, leven in de vijfde dimensie wordt vanaf nu makkelijker te realiseren.

25 april kwam er in de vroege ochtend een school dolfijnen langs. Deze dag was de lucht zwanger van het nieuwe leven dat komen gaat.

26 april werden allen die de verantwoordelijkheid voor de aarde sinds de Val van Atlantis gedragen hebben, ontdaan van hun verantwoordelijkheden. Net zoals de verlichte farao’s tijdens de eerste revolutie in Egypte ontdaan werden van hun verantwoordelijkheid voor het land, werden nu allen die verantwoordelijkheid droegen voor de aarde en de mensheid hiervan ontdaan. De wond is immers geheeld en hun taak is volbracht. In vrijheid zullen zij verder dienen!

Daarna daalde de rust in op aarde. Mijn vakantie is begonnen! Op naar de verdere integratie van de Nieuwe Aarde in mei.

30 april 2014
Door Aleiah van der Zant
© Aleiah – Guiding your journey home
Deze tekst mag doorgegeven worden aan iedereen, zolang de datum, auteur en copyright vermeld worden.

Geef een reactie