2018, ben jij klaar voor het ECHTE LEVEN?

Wauw, je bent al honderden levens op aarde geleefd!
Wauw, je hebt al zoveel meegemaakt!
Wauw, je hebt al zoveel overwonnen!
Wauw, je bent er nog steeds…

Wordt het niet eens tijd om alles te incorporeren?
Wordt het niet eens tijd om al die ervaringen om te zetten naar wijsheid?
Wordt het niet eens tijd om op te houden met zoeken?
Wordt het niet eens tijd om gewoon jezelf te zijn…

2018 nodigt jou uit om GROOTS te gaan leven!
2018 nodigt jou uit om te worden wie je werkelijk bent; jezelf!

2018 wordt het jaar van GROTE doorbraken!
2018 wordt het jaar waarin jij het leven in eigen hand neemt!

2018 zegt geen tijd meer te hebben om klein te blijven, geen tijd meer om te doen alsof.
De tijd is OP!

OP! Hoor je! OP!

“Wat betekent dat?”, vraag je je misschien af. Tja lieve mens, je hebt honderden levens geleefd op aarde. Je loopt hier al duizenden jaren rond. Je bent nu bijna aan het einde van de weg… of wil je nog een rondje?

“Wat bedoel je?”, vraag je dan. De mens krijgt de komende 50 jaar de kans om te kiezen tussen oud en nieuw. Kies je voor oud, dan doe je nog rondje reïncarnatiecyclus, dat wil zeggen een paar honderd levens. Gezellig!!! (maar niet heus) Kies je voor nieuw, dan kies je voor leven in een wereld van liefde.

“Dat laatste wil toch iedereen!”, hoor ik je zeggen. Dat zou je denken inderdaad, maar niets is minder waar. Want als je kiest voor leven in een wereld van liefde, betekent dat niet dat je geliefd wordt, maar dat JIJ liefde dient te worden! Je krijgt geen warme deken van liefde om, welke je alleen maar hoeft te ontvangen. Nee, je dient zelf de liefde te worden en daarmee jezelf te omarmen.

Dus de vraag is: “Hoeveel kun je van jezelf houden?” Onvoorwaardelijk! Dus zonder voorwaarden! Gewoon omdat je bent! Niet om wie of wat je bent of doet of niet doet… maar gewoon omdat je bestaat. Meer niet! Houden van jezelf omdat je bestaat!

Als je jouw armen kunt openen voor jezelf, open je tegelijkertijd jouw armen voor het leven en kan het GROOTSE leven in 2018 naar jou toestromen. Dan zul je ervaren wat leven op aarde ECHT betekent!

2018, ben jij klaar voor het ECHTE LEVEN?