2016; wat ga jij doen?

De afgelopen jaren is de wereld steeds meer verdeeld geraakt. Verdeeld tussen:
Oud en nieuw
Angst en liefde
Onbewust en bewust
Denkers en “innerlijke weters”
Lineair en exponentieel
Beperking en overvloed

Heb jij de overstap al helemaal gemaakt naar de nieuwe wereld vol van (onder andere) liefde en overvloed? Of zweef je nog ergens tussen het oude en nieuwe in?

Het gros van de mensen dat hun bewustwordingsweg gaat zweeft er ergens tussen in. Soms voelen ze zich volledig aanwezig in de nieuwe wereld en dan ineens worden ze weer teruggetrokken in de oude wereld. Herken jij dat ook? Dat is niet erg, dat is heel normaal. Het hoort er bij.

Maar niet meer voor lang. De nieuwe aarde krijgt namelijk meer voet aan wal. De wereld van liefde wordt steeds sterker. Het innerlijke weten neemt steeds meer van het denken over. Het bewustzijn op aarde groeit. Echt waar, ondanks al het andere wat je om je heen ziet.

Al dat andere (onrust, lijden, angst et cetera) wordt ook sterker. Dat groeit ook. Ondanks alle bewustzijnsgroei… of eigenlijk juist dankzij die groei.

Kortom, licht en donker worden beiden sterker. De twee werelden komen verder uit elkaar te liggen. Daarom kun je binnenkort niet meer van de ene wereld in de andere hoppen. Het gat ertussen zal te groot worden. Dat is heel positief, want in 2016 kun je de kans pakken om jezelf volledig te settelen in de nieuwe wereld. Nog nooit eerder op aarde is die kans zo dichtbij geweest. Doe je mee?

Voor iedereen die die kans pakt, opent zich een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Wat je daarmee doet, is aan jou. Wat wil JIJ creëren? Wat wil JIJ ervaren? Wat wil JIJ doen?

2016 geeft je DE kans om het volgende niveau van jouw leven te creëren. Geen mitsen, maren en beperkingen meer, maar leven in overvloed op alle gebieden van succes, gezondheid en relaties tot persoonlijke groei.

Wat is jouw excuus om die stap niet te zetten? Ervaar je nog een gebrek aan eigenwaarde, zelfvertrouwen, tijd et cetera? Waarom zou je blijven hangen in het heen en weer hoppen tussen oud en nieuw? Waar ben je bang voor? Waarom zou je het uitstellen tot 2017, 2018, 2019, 2020… als de kans nu groter is dan ooit tevoren.

Oh… JIJ hebt GEEN excuses meer.
Oh … JIJ hebt GEEN gebrek aan … meer.
Oh … JIJ wilt NIET meer blijven hoppen.
Oh … JIJ bent NIET meer bang.
Oh … JIJ wilt NU naar de nieuwe wereld.

Fantastisch!

2016 wordt JOUW jaar!

13 december 2015
Door Aleiah van der Zant
© Aleiah – Guiding your journey home
Deze tekst mag doorgegeven worden aan iedereen, zolang de datum, auteur en copyright rechten vermeld worden.

Geef een reactie