Aleiah heeft ruim 18 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op hun weg naar liefde, vrijheid en verlichting ofwel de weg naar huis.

Toen Aleiah 12 was begon haar bewustwordingsweg. Door zichzelf vrij te maken van karma en haar Ware Zelf te vinden kon zij gaan leven volgens haar hoogste bedoeling. Op haar 18de was ze in staat om dit proces door te geven aan anderen door middel van een zelf ontwikkelde, simpele maar effectieve methode. Sindsdien heeft ze ontzettend veel verschillende mensen geholpen op hun weg naar bewustwording.

Antwoord op jouw levensvragen

Het leven op aarde roept vragen op. Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Waar ga ik naartoe? Is dit het leven dat ik wil leven? Aleiah kan je helpen met het beantwoorden van deze vragen. Ze kan over de grenzen van tijd en ruimte heen kijken, waardoor oorzaak, gevolg en reden helder worden. In simpele woorden kan ze je uitleggen waarom je hier bent en waarom dingen in jouw leven gebeuren of zijn.

De Bron van Liefde in JOU!

Ieder mens is op zoek naar liefde. Door liefde voelen we ons thuis. Dat thuis zoeken we vaak buiten onszelf. Aleiah heeft ervaren dat de ware liefde alleen van binnen te vinden is. Op simpele wijze leert zij jou om de Bron van Liefde in jezelf te openen. Als dat gebeurt, gaat er een wereld voor je open. Het is de wereld van liefde, waarin je ontspannen thuis kunt zijn bij jezelf.

Aleiah's unieke methode

Aleiah heeft een eigen methode ontwikkeld. Hiermee kun je als mens groeien naar meer liefde in jouw leven en meer verbinding met wie je werkelijk bent. Tevens helpt deze methode je bij het oplossen van blokkades en beperkingen in jouw leven. Luister hieronder naar haar uitleg hierover.

Leven in verbinding met jouw Ware Zelf

Wij zijn het mooist als we onszelf kunnen zijn. Maar wie zijn wij dan? Zijn wij wie we op het werk, bij vrienden of thuis zijn? Zijn wij mens, ziel of goddelijk of zijn wij dit allemaal? Jouw Ware Zelf leven is jezelf zijn op basis van alles wat je bent. Aleiah helpt jou te ontdekken wie je bent en vanuit jouw Ware Zelf te leven. In verbinding met jouw Ware Zelf kun je ook de hoogste bedoeling van jouw leven ervaren. Dan ga je ontdekken waar jouw leven werkelijk voor bedoeld is.

Aleiah’s unieke kwaliteiten en onvoorwaardelijke liefde zijn voelbaar in haar trainingen, reizen en readings. Ze zal je begeleiden op jouw weg naar huis in een wereld van liefde.

Recensies

Maria Beks
Ik ken Aleiah nu 9 jaar en in die tijd is er veel veranderd in mijn leven. Wat er is veranderd? Wat is er niet veranderd kun je beter vragen! Ik leefde 9 jaar geleden volledig in mijn hoofd en ik was vrij onzeker. Nu leef ik in vertrouwen en vanuit mijn hart. Er is meer rust en een basis zachtheid in me gaan stromen, ik ben beter gaan voelen. Ik heb heel veel karma achter me kunnen laten waardoor er elke keer meer zekerheid, een sterker eigen weten en vooral meer liefde in mezelf is gegroeid. Er is harmonie, in mezelf en met de mensen om mij heen. Ik heb geleerd om blij te zijn met mezelf, speels te kunnen zijn en met de stroom van het leven mee te gaan. Aleiah is een inspiratiebron, ze laat zien dat er zoveel meer uit het leven te halen is en ze doet dit op een hele simpele, leuke en aanstekelijke manier. www.craniosacraalrotterdam.nl Maria Beks
Adija Becx
Wat Aleiah doet is nieuw. Dat was het vijf jaar geleden, toen ik haar ontmoette en dat is het nog. Elke workshop, elke training is er nieuwe informatie en ondanks het gigantisch hoge niveau wat ze daarmee aanraakt is ze in staat de informatie en meditaties voor iedereen simpel en helder te verwoorden. Dus of je nou net begint of al je hele leven bezig bent met bewustzijnsontwikkeling: Aleiah ondersteunt je in je groei, geeft je inzichten over waarom jouw leven is zoals het is en helpt je om dingen in je leven te veranderen. Ze kan iedereen bereiken op elk het niveau en dat is ontzettend bijzonder! Verder is ze de meest liefdevolle persoon die ik ken. Als er iemand is die je kan helpen bij het transformeren van je leven dan is zij het! Adija Becx
Marian Van Vught
"Ik ben heel blij met wat Aleiah allemaal doet. Ik heb ervaring met het werk van heel veel mensen, maar wat Aleiah doet is uniek. Dit vindt je nergens anders. Zij werkt aan het totaalplaatje van jou als mens. En Aleiah is zuiver. Wat je ook zoekt, welk thema er ook bij je speelt, Aleiah kan je helpen en dat is uniek. De meditatie die ze aanbiedt, de daily inperience, geeft mij rust en vertrouwen. De hercreaties maken dat mijn leven makkelijker stroomt, dat ik zelf dingen op kan lossen, patronen onderkennen en omzetten, inzichten kan krijgen en daarmee aan de slag gaan. Ik ben krachtiger en sterker geworden en voel meer liefde voor mezelf. Er is zoveel veranderd in mijn leven en hier ben ik Aleiah heel erg dankbaar voor!" www.praktijksurya.nl Marian van Vught