Tijdens deze workshop over waarheid gaan we kijken naar de waarheid in onszelf. We gaan op zoek naar onze eigen waarheid. We gaan antwoorden vinden op de volgende vragen: Wat voel jij diep van binnen? Welk deel van jouw waarheid leef je al en welk deel mag je nu gaan leven? Welke roep is er in jou? Hoe leidt jouw waarheid jou naar de hoogste bedoeling van jouw leven?

De meeste mensen kennen hun waarheid van binnen. Het leven van deze waarheid wordt vaak beperkt door:

 • Onzekerheid, te weinig zelfvertrouwen.
 • Angst, met name voor de consequenties.
 • Programmaties, zoals “zo hoort het (niet)”, “dat kan/mag niet”, “dat is onmogelijk”, “ik heb altijd geleerd dat…”.
 • Negatieve ervaringen uit dit leven of vorige levens, zoals buitengesloten worden, een gevoel hebben van er niet meer bij horen.
 • De ratio superieur te laten zijn over het gevoel.

Tijdens deze workshop gaan we deze beperkingen op het leven van jouw waarheid transformeren, waardoor er ruimte ontstaat om jouw waarheid verder te gaan ontdekken en te gaan leven.

We gaan op zoek naar de plek in jou, waar jij jouw waarheid kan vinden. Deze plek in jou zal de komende tijd steeds belangrijker worden. Er komt zoveel informatie en verwarring op je af, dat het duidelijk mag zijn, dat waarheid niet meer in de buitenwereld te vinden is. Jouw waarheid en hoe jij vanuit die waarheid jouw leven wilt leiden, dient helder van binnenuit gecommuniceerd te worden met jezelf, anderen en het leven. Dat begint bij de waarheid vinden in jezelf.

Deze workshop geeft je meer zelfvertrouwen, meer zekerheid over jouw waarheid en meer daadkracht om deze ook werkelijk te gaan leven.

Achtergrond

Waarheid wordt het thema van dit najaar. Waarheid in jezelf, waarheid in relatie tot anderen en de wereld.

Waarheid die zichtbaar wordt, waarheid die onhoudbaar blijkt, waarheid die onontkoombaar is.

Hoe ga je om met deze waarheid? Hoe sterk sta je in jouw eigen waarheid? Kun je blijven staan in jouw waarheid als er druk op komt? Durf je trouw te blijven aan jouw eigen waarheid?

Om jou te helpen om met zoveel mogelijk gratie en gemak en vanuit de onvoorwaardelijk liefde het najaar door te komen, geeft Aleiah in het najaar drie workshops over het thema waarheid. Deze workshop is de eerste van de drie.

Praktisch

De workshop wordt livestream gegeven op zondag 12 september 2021 van 10.00 tot 14.00 uur. Vanaf 12 t/m 19 september 2021 kun je de opname bekijken zo vaak je wilt.

Door op de knop “Deze cursus kopen” te drukken, neem je deel aan de cursus. Het aankopen werkt als volgt:

 1. Ga naar Login in het het hoofdmenu.
 2. Zorg dat je inlogt, ingelogd bent of maak een account aan.
 3. Kom terug naar deze pagina.
 4. Druk hieronder op de knop “Deze cursus kopen voor €99”.
 5. Bevestig je aankoop in het pop up venster. (Als er geen pop up venster verschijnt, zorg dan dat je pop up vensters toe staat in de instellingen van jouw internet browser.)
 6. Nadat de aankoop gelukt is, zie je direct informatie over het livestream bijwonen van de workshop in beeld verschijnen op de plek waar eerst de knop “Deze cursus kopen voor €99” stond. Tevens krijg je een bevestiging per mail.
 7. Je kunt de opnames vanaf 12 september online bekijken. Je krijg hier dan ook een mail over.
 8. Betaling gaat via automatische incasso. Het kan enige tijd duren, voordat het bedrag wordt afgeschreven.
 9. Mocht je na deze uitleg er toch nog niet uitkomen, dan kun je Aleiah mailen (contact@aleiah.nl).

Geef je dus op voor 12 september als je mee wilt doen met de livestream opname.