Verlichting was vroeger voor de uitverkorenen. Verlichting is voor veel mensen een ver van hun bed show en voor sommigen een lang gekoesterde wens. Verlichting staat bij veel mensen niet in hun levensplan, dat is zeker. Daar mag nu verandering in komen.

Het Meesterplan komt nu naar jou!

Het Meesterplan bevat de weg naar verlichting. Het is een vorm van een levensplan, maar dan voor het bereiken van verlichting op aarde. Verlichting wordt ook wel Realisatie, Meesterschap of Ascensie genoemd. Er zitten verschillen tussen, maar voor het gemak scheren we het nu even over de kam van verlichting. Simpel gezegd, is verlichting het indalen van jouw goddelijke zelf in jouw persoonlijkheid. Tja, makkelijker gezegd dan gedaan…

Daarom is er nu het Meesterplan. Het Meesterplan is een blauwdruk voor verlichting, die aan de mensen gegeven wordt als houvast en als licht op de weg. Het bevat ook inspiratie, doorzettingsvermogen en eigenwaarde, welke je nodig hebt om werkelijk de weg te gaan. Het Meesterplan bestaat uit 5 fases. Tijdens de workshop zal Aleiah uitleggen, wat die fases zijn en hoe je ze het beste doorkomt.

Met de indaling van het Meesterplan in het levensplan van de mensen, die kiezen voor Liefde & Eenheid, wordt de weg vrijgegeven van verlichting voor iedereen. Je kiest er nu zelf voor om uitverkoren te zijn. Je kiest er zelf voor of je erbij wilt horen.

Met de indaling van het Meesterplan komt er ook een einde aan de eenzame weg van verlichting. Het blijft een individuele weg, maar wel in verbondenheid met allen die ook de weg van het Meesterplan bewandelen. Ofwel samen op weg naar verlichting. Dan wordt het leuker en makkelijker!

Achtergrond
Op 22 november 2020 mochten we het fundament bekrachtigen voor het nieuwe tijdperk. Op 21 december 2020 zijn we het nieuwe tijdperk ingegaan. Het oude karmische tijdperk ligt daarmee achter ons. Op zondag 24 januari 2021 mochten we ons nieuwe levensplan binnenhalen. Alle mensen die kiezen om te leven vanuit de liefde kregen toen een nieuw levensplan aangereikt. Het levensplan krijgt op zondag 18 april een update met het Meesterplan. Het is niet nodig dat je de eerdere workshops hebt gevolgd om de workshop van 18 april te volgen.

Praktisch

De workshop wordt livestream gegeven op zondag 18 april 2021 van 11.00 tot 15.00 uur. Vanaf 18 t/m 25 april 2021 kun je de opname bekijken zo vaak je wilt.

Door op de knop “Deze cursus kopen” te drukken, neem je deel aan de cursus. Het aankopen werkt als volgt:

  1. Ga naar Login in het het hoofdmenu.
  2. Zorg dat je inlogt, ingelogd bent of maak een account aan.
  3. Kom terug naar deze pagina.
  4. Druk hieronder op de knop “Deze cursus kopen voor €99”.
  5. Bevestig je aankoop in het pop up venster. (Als er geen pop up venster verschijnt, zorg dan dat je pop up vensters toe staat in de instellingen van jouw internet browser.)
  6. Nadat de aankoop gelukt is, zie je direct de link voor de livestream van 18 april in beeld verschijnen op de plek waar eerst de knop “Deze cursus kopen voor €99” stond. Tevens krijg je een bevestiging per mail.
  7. Je kunt de opnames vanaf 18 april online bekijken. Je krijg hier dan ook een mail over.
  8. Betaling gaat via automatische incasso. Het kan enige tijd duren, voordat het bedrag wordt afgeschreven.
  9. Mocht je na deze uitleg er toch nog niet uitkomen, dan kun je Aleiah mailen (contact@aleiah.nl).

Geef je dus op voor 18 april als je mee wilt doen met de livestream opname.