Kerst in het teken van waarheid vanuit helicopterview

Waarheid bestaat op vele niveaus. Er is een waarheid op het niveau van de persoonlijkheid, bijvoorbeeld dat je baalt van de maatregelen, dat je behoefte hebt aan vakantie, dat je geen zin meer hebt in jouw werk.

Er is echter ook een waarheid op het niveau van de ziel, bijvoorbeeld dat je jouw reïncarnatiecyclus aan het doorbreken bent, dat je delen van jouw ziel aan het bevrijden bent, dat je de grootste stap in al jouw levens ooit aan het maken bent.

Het komische is dat je deze waarheden op het niveau van jouw ziel in jouw persoonlijkheid kan ervaren als de voorbeelden die daar staan. Kortom, je kunt geen zin meer hebben in jouw werk of behoefte hebben aan vakantie, omdat je jouw reïncarnatiecyclus aan het doorbreken bent! Zo zijn er meerdere waarheden tegelijk aanwezig.

En dan is er ook nog een niveau van waarheid van het Goddelijke Zelf en deze heeft ook weer effect op het niveau van de ziel en van de persoonlijkheid. En dan denk je af en toe: “Waar ben ik mee bezig?” en “Wat gebeurt er allemaal in mij?”. Dat is heel logisch.

Tijdens deze workshop zal Aleiah uitleg geven over hoe die waarheden met elkaar in verband staan. Tevens leer je hoe je jouw aandacht op een gekozen niveau en waarheid kunt richten, waardoor je jouw eigen realiteit (nog beter) kunt scheppen.

Na deze workshop snap je hoe het samenspel van niveaus en waarheden in elkaar zit en weet je hoe je hiermee om kunt gaan. Je leert hoe je waarheid vanuit helicopterview kunt bekijken, waardoor je weet wat jouw weg is en waar jij staat in jouw leven.

Zo mag je de ware Christus in jezelf ervaren, welke staat voor een levenshouding gebaseerd op overgave aan de waarheden van alle niveaus.

Achtergrond

Waarheid wordt het thema van dit najaar. Waarheid in jezelf, waarheid in relatie tot anderen en de wereld.

Waarheid die zichtbaar wordt, waarheid die onhoudbaar blijkt, waarheid die onontkoombaar is.

Hoe ga je om met deze waarheid? Hoe sterk sta je in jouw eigen waarheid? Kun je blijven staan in jouw waarheid als er druk op komt? Durf je trouw te blijven aan jouw eigen waarheid?

Om jou te helpen om met zoveel mogelijk gratie en gemak en vanuit de onvoorwaardelijk liefde het najaar door te komen, geeft Aleiah in het najaar drie workshops over het thema waarheid. Deze workshop is de derde van de drie. Het is niet nodig om deelgenomen te hebben aan de eerste en tweede workshop om deze derde workshop te kunnen volgen.

Praktisch

De workshop wordt livestream gegeven op zondag 19 december 2021 van 10.00 tot 14.00 uur. Vanaf 19 t/m 26 december 2021 kun je de opname bekijken zo vaak je wilt.

Door op de knop “Deze cursus kopen” te drukken, neem je deel aan de cursus. Het aankopen werkt als volgt:

  1. Ga naar Login in het het hoofdmenu.
  2. Zorg dat je inlogt, ingelogd bent of maak een account aan.
  3. Kom terug naar deze pagina.
  4. Druk hieronder op de knop “Deze cursus kopen voor €99”.
  5. Bevestig je aankoop in het pop up venster. (Als er geen pop up venster verschijnt, zorg dan dat je pop up vensters toe staat in de instellingen van jouw internet browser.)
  6. Nadat de aankoop gelukt is, zie je direct informatie over het livestream bijwonen van de workshop in beeld verschijnen op de plek waar eerst de knop “Deze cursus kopen voor €99” stond. Tevens krijg je een bevestiging per mail.
  7. Je kunt de opnames vanaf 19 december online bekijken. Je krijg hier dan ook een mail over.
  8. Betaling gaat via automatische incasso. Het kan enige tijd duren, voordat het bedrag wordt afgeschreven.
  9. Mocht je na deze uitleg er toch nog niet uitkomen, dan kun je Aleiah mailen (contact@aleiah.nl).

Geef je dus op voor 19 december als je mee wilt doen met de livestream opname.