Deze reis geeft je de kans om de Nieuwe Aarde in Egypte te ervaren, om de veranderingen te voelen en versneld in jouw eigen bewustzijn op te nemen. In de verandering, die de wereld nu doormaakt, speelt Egypte wederom een voortrekkersrol. Luxor is één van de eerste plekken op aarde, waar de Nieuwe Aarde al aanwezig is voor wie hiervoor open staat. Luxor was in het oude Egypte een spiritueel krachtcentrum en is dat nog steeds. Deze stad draagt in deze tijd de kracht, de wijsheid en de liefde van de Nieuwe Aarde. In Luxor ontmoeten het oude en nieuwe leven elkaar in de beroemde tempels en graven. In Luxor is het goddelijke bewustzijn van de mensheid zodanig geïntegreerd in het menselijke bewustzijn, dat er een brug tussen de oude en de Nieuwe Aarde wordt geslagen. Je zult je welkom geheten voelen in Luxor, de stad waar de Nijl oud en nieuw scheidt en samenvoegt.

In Luxor wordt ook de informatie vrijgegeven voor de Moderne Mysterieschool, zoals deze zich op de Nieuwe Aarde gaat vormen. De Moderne Mysterieschool is er voor ieder mens op aarde. De weg van de mysterieschool ontvouwt zich van binnenuit onder leiding van jouw Goddelijke Zelf. Dit heeft als doel om weer volledig in verbinding te komen met wie je werkelijk bent.

Een bezoek aan de Nieuwe Aarde gebeurt vanuit een open hart. Niets anders is nodig! Ben je nieuwsgierig naar de Nieuwe Aarde, wees dan welkom op deze reis. Samen gaan we de verandering ervaren. Samen gaan we ons mens-zijn naar een hoger plan brengen en ankeren in onszelf en de aarde.

In Luxor verblijven we in het prachtige Mercure Karnak. In de tuin van het Mercure Karnak is het makkelijk te ervaren hoe het er op de Nieuwe Aarde uitziet. Het hotel ligt direct aan de Nijl. In het programma is voldoende tijd ingebouwd om alle indrukken te laten zakken, de stad in te gaan of te genieten van de faciliteiten in het hotel.

Reisprogramma

Dag 1

Vlucht Amsterdam – Luxor

Dag 2

In de ochtend nemen de tijd om “aan te komen” en elkaar te leren kennen. In de loop van de middag wandelen we naar Luxor stad en ervaren we het dagelijkse leven in Luxor. Tevens krijgen we de eerste indrukken van de tempels.

Dag 3

We bezoeken de Tempel van Luxor. We zetten onze eerste schreden op de Nieuwe Aarde.

Dag 4

We bezoeken op de westoever de Tempel van Hatsjepsoet. Hatsjepsoet is de bekendste vrouwelijke farao. Tevens bezoeken we de Vallei der Arbeiders.

Dag 5

We gaan naar de Tempel van Karnak, de tempel van het hart. Dit immense tempelcomplex werd gedurende 2000 jaar gebouwd. De diversiteit binnen dit tempelcomplex is enorm.

Dag 6

We bezoeken de Vallei der Koningen inclusief het graf van Toetanchamon en het graf van Ay.

Dag 7

Op de westoever bezoeken wij het Ramesseum en de Vallei der Edelen met de graven van Ramose en Rachmira.

Dag 8

We wandelen langs de Nijl naar het museum van Luxor. Dit museum heeft een prachtige collectie.

Dag 9

Deze dag is ter vrije besteding om de reis een plek te geven.

Dag 10

Vlucht Luxor – A’dam.

Eventuele wijzigingen voorbehouden. Het programma wordt namelijk afgestemd op de energie van de aarde en de groep.

Hotels & Verzorging

Het Mercure Karnak***** ligt in een schitterende palmentuin en direct aan de Nijl. Het resort heeft een rustige ligging buiten het centrum. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, zonneterras met ligbedden en parasols, fitness, tennisbanen en squashbanen.

Wij verblijven op basis van logies en ontbijt. Het hotel heeft naast het buffetrestaurant een à la carte restaurant en meerdere cafés. De kamers zijn comfortabel ingericht met zitje, airconditioning, kluisje, telefoon, satelliet-tv en mini-bar. De kamers hebben een balkon of terras.

Begeleiding

Aleiah organiseert en begeleidt de reis zelf. Aleiah geeft oefeningen, meditaties en evaluvaties tijdens de reis. Het is Aleiah’s passie om reizen te organiseren, waarin ze je verder laat kijken en voelen en waarin je de mogelijkheid krijgt thuis te komen bij jezelf. Zij heeft vele jaren ervaring met het organiseren van reizen en het begeleiden van mensen. Haar missie is jou een onvergetelijke en levensveranderende reis te bezorgen. Dit doet zij door haar unieke kennis van zaken en persoonlijke begeleiding. De dochter van Aleiah (Ananda 8-7-2014) vergezelt Aleiah op al haar reizen.

Reissom

Onderstaande prijzen zijn indicaties. Zodra we weer mogen reizen, zal Aleiah de exacte prijs berekenen.

€1490 per persoon voor particulieren

€1490 plus 21% btw per persoon voor bedrijven of zzp’s die btw betalen

Bij de reis inbegrepen:

 • Begeleiding door Aleiah
 • Luchthavenbelastingen
 • Transfer van en naar de luchthaven in Luxor
 • Alle genoemde excursies met entreegelden
 • Overnachtingen in Mercure Karnak***** op basis van logies en ontbijt

Niet inbegrepen:

 • Vlucht Amsterdam – Luxor v.v.
 • Overige maaltijden (€ 200)
 • Fooien
 • Visumkosten (€ 25)
 • Verzekeringen
 • Toeslag eenpersoonskamer (€ 250), ter plekke contant te voldoen.

Minimum aantal deelnemers: 12. Maximum aantal deelnemers: 20.

Eventuele wijzigingen voorbehouden.

Aanmelding & Betaling

Je kunt je aanmelden voor deze reis na overleg met Aleiah (contact@aleiah.nl). Aanmelding geschiedt door het boekingsformulier hiernaast in te vullen. De aanmelding is definitief als de aanbetaling van €200 ontvangen is.

Reis: Tempels van de Nieuwe AardeGegevens thuisblijver
Overige gegevens


Ja


Ja, ik heb de reisvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.