Waar vinden we in deze tijd nog echt rust?
Wanneer krijgen we de tijd om even alles loslaten?
Hoe kunnen we echt helemaal tot onszelf komen?

Als je je bewustwordingsweg gaat, dan zul je op een gegeven moment ervaren dat het intens is, vooral voor jouw fysieke lichaam. Jij hebt soms “even pauze” nodig. Tijdens die pauze kan jouw lichaam helen en regenereren. Tevens kan jouw lichaam tijdens de pauze stress, blokkades en beperkingen gaan loslaten. Dat kunnen loslaten heeft jouw lichaam nodig om zich te kunnen vernieuwen en zich klaar te maken voor de volgende stap in jouw ontwikkeling.

Ons huidige leven geeft ons hier vaak weinig ruimte voor. Soms omdat er domweg geen tijd is, maar veel meer omdat onze leefomstandigheden niet meer natuurlijk zijn. Tijdens deze reis krijgt jouw lichaam de ruimte om te kunnen helen en regenereren.

Tijdens de “pauze” kan ook jouw geest even het dagelijkse leven loslaten en weer ontvankelijk worden voor wat werkelijk de bedoeling van jouw leven is. Vaak leven we in een trein die maar doordendert zonder stil te staan of dit nu het leven is dat we willen leven. Als jouw geest even pauze neemt, komt er ruimte om over die vraag na te denken en kun je nieuwe wegen gaan zien.

Deze Heling & Regeneratie reis geeft je de “pauze” die jouw lichaam en geest hard nodig hebben. Een week lang draait het om jou! Je wordt door Aleiah begeleidt om dieper te gaan ontspannen, het contact met jezelf te hervinden/verdiepen en om nieuwe energie op te doen.

Aleiah geeft tijdens de reis iedere dag oefeningen, welke een combinatie zijn van yoga en Qigong. Deze oefeningen openen je lichaam om rust en ontspanning te kunnen ontvangen. Iedere dag geeft Aleiah ook een uitgebreide meditatie gericht op heling en regeneratie van jouw lichaam. Tevens begeleidt Aleiah iedere dag de groepscoaching. Tijdens de groepscoaching kun je jouw proces delen en hier feedback op krijgen. Ook hoor je wat de andere deelnemers meemaken. Dit wordt als zeer leerzaam en verbindend ervaren.

Gedurende de dag is er ook voldoende tijd voor jezelf. In die tijd kun je bijvoorbeeld gaan snorkelen, wandelen of op het strand liggen. Het hotel, waar we verblijven, ligt aan een baai in de Rode Zee. Je stapt zo het water in om te zwemmen of snorkelen. Het koraal is prachtig en de vissen zeer kleurrijk. Tevens zijn er ook schildpadden en als je geluk hebt een zeekoe met jong te zien . Aan de andere kant van de hotel ligt de woestijn. Vanaf het zwembad aan de achterkant van het hotel heb je prachtig uitzicht op de woestijn en de zonsondergang. Tevens ligt het hotel op een uitgestrekt terrein, waar je heel goed kunt wandelen.

Na deze week voel je je opgeladen en ben je dieper in contact gekomen met wie je werkelijk bent.

Programma
Dag 1
Vandaag vlieg je naar Marsa Alam en kom je aan in het hotel. Het hotel ligt tussen de zee en de woestijn in en heeft een prachtig huisrif.

Dag 2 t/m 7
We beginnen de dag met fysieke oefeningen op basis van yoga en chi kung. Na het ontbijt geeft Aleiah een uitgebreide
meditatie. Daarna heb je tijd om te snorkelen, zwemmen, zonnen en/of je te laten masseren. Aan het einde van de dag evalueren we hoe het met iedereen gaat en kun je Aleiah vragen stellen tijdens de groepscoaching.

Dag 8
Vandaag komt deze reis ten einde en heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt terugvliegen naar Nederland of blijven. Als je ervoor kiest of te blijven, dan kun je deze reis combineren met de reis “Zwemmen met dolfijnen” die plaatsvindt van 6 t/m 13 oktober.

Begeleiding
Aleiah organiseert en begeleidt de reis zelf. Aleiah geeft oefeningen, meditaties en evaluaties tijdens de reis. Het is Aleiah’s passie om reizen te organiseren, waarin ze je verder laat kijken en voelen en waarin je de mogelijkheid krijgt thuis te komen bij jezelf. De dochter van Aleiah (Ananda 8-7-2014) vergezelt Aleiah op al haar reizen.

Hotel
We verblijven het Three Corner Equinox hotel****  in  Marsa Alam. Het hotel ligt tussen de zee en de woestijn in.

Op het strand en bij het zwembad zijn ligstoelen met parasols en windschermen aanwezig. Handdoeken worden verzorgd door het hotel. Voor het strand ligt een prachtig huisrif waar je kunt snorkelen.

We verblijven op basis van all inclusive.

Reissom
€… per persoon voor particulieren
€… plus 21% btw voor bedrijven of zzp’s die btw betalen.

Inclusief iedere dag onder begeleiding van Aleiah:

  • oefeningen op basis van yoga en Qigong
  • een uitgebreide meditatie
  • groepscoaching

Exclusief:

  • Pakketreis, d.w.z. vliegticket en hotel te boeken bij Sunweb. (zie informatie hieronder)
  • Transfer van en naar de luchthaven (€20 per persoon per enkele reis)
  • Visum (€25)
  • Overige drankjes
  • Tips
  • Snorkeluitrusting
  • Persoonlijke uitgaven

Pakketreis boeken bij Sunweb
Je kunt zelf het hotel boeken als een pakketreis bij Sunweb. Zo kun je zelf bepalen hoeveel dagen je wilt blijven. Je kunt dus eerder aankomen en langer blijven als je dat wilt. Het grootste voordeel van het boeken van een pakketreis is, dat de reis valt onder ANVR en SGR. Als je een los ticket bij een reisorganisatie boekt, is dat niet het geval.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de pakketreis. Zodra het minimaal aantal deelnemers is bereikt, zal Aleiah een mail versturen met meer informatie hoe en waar je de pakketreis kunt boeken. Ga dus NIET boeken voordat je deze mail hebt gekregen!

Minimum aantal deelnemers: 10. Maximum aantal deelnemers: 20.

Eventuele wijzigingen voorbehouden.

Aanmelding en betaling
Je kunt je aanmelden voor deze reis na overleg met Aleiah (contact@aleiah.nl). Aanmelding geschiedt door het boekingsformulier hiernaast in te vullen. De aanmelding is definitief als de aanbetaling van €200 ontvangen is.

Reis: Heling en Regeneratie reisGegevens thuisblijver
Overige gegevens


Ja


Ja, ik heb de reisvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.