Een dol-fijne reis naar Egypte

Terug naar de vreugde van het leven!
Terug naar de oerkracht van jouw bestaan!
Voelen wie je werkelijk bent!
Voelen dat je gedragen wordt!
Jouw kracht, vreugde en liefde versterken!
Jezelf ontvangen in wie je werkelijk bent!

Dolfijnen zijn bijzondere wezens. Ze maken ons blij, openen ons hart en laten ons zien dat we mogen spelen in het leven. Hierdoor kunnen liefde en vreugde weer vrij gaan stromen.

Tijdens deze reis verblijven we drie nachten op zee bij het Sataya rif. Dit is het rif waar grote scholen dolfijnen overdag komen uitrusten. Tijdens ons verblijf op zee ga je een paar keer per dag zwemmen met deze wilde dolfijnen. Tijdens het zwemmen met de dolfijnen voel je iets bijzonders gebeuren van binnen. Het raakt je, het opent, het doet iets. Vaak heb je er geen woorden voor!

We beginnen en eindigen de reis in een hotel aan een baai waar je prachtig kunt snorkelen en onder andere schildpadden en een zeekoe met jong kunt spotten.

Hier kun je recensies lezen van deze reis.

Programma
Dag 1
Vandaag vlieg je naar Marsa Alam en kom je aan in het hotel. Het hotel ligt tussen de zee en de woestijn in en heeft een prachtig huisrif.

Dag 2
We beginnen de dag met fysieke oefeningen op basis van yoga en chi kung. Na het ontbijt geeft Aleiah een uitgebreide
meditatie. Daarna heb je tijd om te snorkelen, zwemmen, zonnen en/of je te laten masseren. Aan het einde van de dag evalueren we hoe het met iedereen gaat en kun je Aleiah vragen stellen.

Dag 3
Vandaag gaan we vroeg op pad. We rijden naar Hamata waar we aan boord gaan van een mooi jacht. Daarna varen we de Rode Zee op. We gaan naar het rif waar de dolfijnen verblijven en daar brengen we de komende dagen en nachten door. Hoe bijzonder is het om deze bijzondere dieren van dichtbij mee te maken! In verbinding met dolfijnen word je een ander mens. Je krijgt iets van je oer-zijn terug en laat los wat niet meer bij je past.

Dag 4 en 5
Deze dagen zijn bij het Sataya rif. Het rif waar we iedere dag gaan snorkelen en waar de dolfijnen overdag regelmatig
langskomen. Tijdens het verblijf op de boot geeft Aleiah oefeningen, meditaties en evaluaties.

Dag 6
Ook vandaag ben je nog in de gelegenheid om met de dolfijnen te zwemmen. Aan het eind van de ochtend varen we terug naar Hamata en rijden we naar het hotel.

Dag 7
We beginnen de dag weer met fysieke oefeningen op basis van yoga en chi kung. Na het ontbijt geeft Aleiah wederom een uitgebreide meditatie. Daarna heb je tijd om te snorkelen, zwemmen, zonnen en/of je te laten masseren. Aan het einde van de dag evalueren we hoe het met iedereen gaat en kun je Aleiah vragen stellen. 

Dag 8
Vandaag vlieg je terug, maar je kunt ook de reis verlengen en nagenieten van deze reis in het hotel.

Begeleiding
Aleiah organiseert en begeleidt de reis zelf. Aleiah geeft oefeningen, meditaties en evaluvaties tijdens de reis. Het is Aleiah’s passie om reizen te organiseren, waarin ze je verder laat kijken en voelen en waarin je de mogelijkheid krijgt thuis te komen bij jezelf. De dochter van Aleiah (Ananda 8-7-2014) vergezelt Aleiah op al haar reizen.

Hotel
We verblijven het Three Corner Equinox hotel****  in  Marsa Alam. Het hotel ligt tussen de zee en de woestijn in.

Op het strand en bij het zwembad zijn ligstoelen met parasols en windschermen aanwezig. Handdoeken worden verzorgd door het hotel. Voor het strand ligt een prachtig huisrif waar je kunt snorkelen.

We verblijven op basis van all inclusive.

Reissom
€1090 per persoon voor particulieren
€1090 plus 21% btw voor bedrijven of zzp’s die btw betalen.

Inclusief:

  • 4 daagse boottocht (3 nachten) naar de dolfijnen op basis van all inclusive
  • Begeleiding van Aleiah inclusief dagelijks uitgebreide meditaties, oefeningen en evalutaties

Exclusief:

  • Pakketreis, d.w.z. vliegticket en hotel te boeken bij Sunweb. (zie informatie hieronder)
  • Transfer van en naar de luchthaven (€20 per persoon per enkele reis)
  • Visum (€25)
  • Overige drankjes
  • Tips
  • Snorkeluitrusting
  • Persoonlijke uitgaven

Pakketreis boeken bij Sunweb
Je kunt zelf het hotel boeken als een pakketreis bij Sunweb. Zo kun je zelf bepalen hoeveel dagen je wilt blijven. Je kunt dus eerder aankomen en langer blijven als je dat wilt. Het grootste voordeel van het boeken van een pakketreis is, dat de reis valt onder ANVR en SGR. Als je een los ticket bij een reisorganisatie boekt, is dat niet het geval.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de pakketreis. Zodra het minimaal aantal deelnemers is bereikt, zal Aleiah een mail versturen met meer informatie hoe en waar je de pakketreis kunt boeken. Ga dus NIET boeken voordat je deze mail hebt gekregen!

Minimum aantal deelnemers: 10. Maximum aantal deelnemers: 15.

Eventuele wijzigingen voorbehouden.

Aanmelding en betaling
Je kunt je aanmelden voor deze reis na overleg met Aleiah (contact@aleiah.nl). Aanmelding geschiedt door het boekingsformulier hiernaast in te vullen. De aanmelding is definitief als de aanbetaling van €200 ontvangen is.

Reis: Zwemmen met dolfijnenGegevens thuisblijver
Overige gegevens


Ja


Ja, ik heb de reisvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.