Bali… waar niets is wat het lijkt!
Een eiland van verrassingen, waar je parels van tempels kunt vinden.
Een eiland van dankbaarheid.
Een eiland van complexe eenvoud en eenvoudige complexiteit.
Een eiland waar tijd een andere dimensie kent.
Een eiland wat je in jouw hart sluit!

Aleiah organiseert een 15-daagse reis naar Bali. Tijdens deze reis gaan we de bijzondere plekken bezoeken die Aleiah eerder ontdekt heeft op Bali. Het zijn over het algemeen niet toeristische tempels, waar de oorspronkelijke energie en sfeer behouden zijn. In de tempels ga je de oorsprong van één van de oudste religies op aarde ervaren. Aleiah zal haar inzichten hierover delen. Tijdens de reis zul je ook een diepe verbinding voelen met de natuur, waaronder het regenwoud, de rijstvelden, het kristal in de kern van de aarde én de Nieuwe Aarde. Deze verbinding met de natuur brengt de oorspronkelijke informatie van hoe het leven op aarde kan zijn/was in jouw lichaam tot leven.

Het is een comfortabele reis, maar je dient wel in goede conditie te zijn om alle trappen te lopen naar de tempels, door het regenwoud te kunnen wandelen en te kunnen fietsen door dorpjes en langs rijstvelden.

Programma

Het reisprogramma wordt gebaseerd op Aleiah’s ervaringen van haar afgelopen reis. De namen van de tempels, die ze met de groep gaat bezoeken, verklapt ze niet. De foto’s wel! Hieronder vind je het programma.

Dag 1
Vandaag vlieg je van Amsterdam naar Denpasar.

Dag 2
Aankomst op Denpasar en transfer naar het hotel. Overnachting in Bali Dream Resort in Ubud.

Dag 3 en 4
Deze dagen heb je de tijd om te acclimatiseren. De dag bestaat uit gezamenlijke meditatie en naar gewenst rusten, zwemmen, massages, yoga of de omgeving verkennen. Overnachting in Bali Dream Resort in Ubud.

Dag 5
Vandaag bezoeken we de tempel waar de hiernaast staande foto is genomen. Dit is een foto van het allerheiligste. Met name dit allerheiligste is een bijzonder krachtige poort. Overnachting in Bali Dream Resort in Ubud.

Dag 6
Een Boeddhistische tempel verrast ons vandaag. Deze tempel bevat naast Boeddhistische ook Hindoeïstische elementen. Hier zie je ook hoe het bidden in de tempel gaat en als je dat wilt, mag je zelf meedoen. Overnachting in Bali Dream Resort in Ubud.

 

Dag 7
Vandaag maken we een fietstocht door de rijstvelden. Adembenemende uitzichten en idyllische dorpjes wachten onderweg. Overnachting in Cendana Resort in Ubud.

 

Dag 8
Overblijfselen van een tempel van Atlantis brengen ons vandaag in totale verwondering. Zie de foto hiernaast. Overnachting in Bali Dream Resort  in Ubud.

 

Dag 9
We verlaten Ubud en gaan richting Munduk. Onderweg bezoeken we een bijzondere tempel en botanische tuin met gigantische ficus boom. We komen ook nog apen tegen. Overnachting in Gunung Paradis Retreat.

Dag 10
Op deze dag gaan we het avontuur aan van een wandeling door het regenwoud. Daarna varen we in kano’s over een meer. Overnachting in Gunung Paradis Retreat.

Dag 11
Een liggende Boedddha wacht op ons vandaag. Overnachting in Gunung Paradis Retreat.

Dag 12
Vandaag maken we wederom een wandeling, maar nu door de rijstvelden en dorpjes. Hier zien we het authentieke leven op Bali. Overnachting in Gunung Paradis Retreat.

Dag 13
Deze dag bezoeken we een Boeddhistisch klooster. Overnachting in Gunung Paradis Retreat.

 

 

 

 

 

 

Deze foto van is beschikbaar gesteld door TripAdvisor.

 

Dag 14
In de ochtend sluiten we deze prachtig reis gezamenlijk af en genieten we nog even van het paradijs waar we ons bevinden. In de middag rijden we naar de luchthaven. In de avond is de terugvlucht via Dubai naar Amsterdam.

Dag 15
Aankomst op Amsterdam.

Hotels & Verzorging
In Ubud verblijven we in het Bali Dream Resort. Dit resort is rustig gelegen in Ubud. We verblijven op basis van logies & ontbijt.

Nabij Munduk verblijven we in Gunung Paradis Retreat. We verblijven op basis van halfpension. https://gunungparadis.com

Reissom

€  2575 per persoon op basis van een tweepersoonskamer

Inclusief:

  • 7 overnachtingen Bali Dream Resort in Ubud op basis van logies en ontbijt
  • 5 overnachtingen in Gunung Paradis Retreat op basis van halfpension
  • Transfer van en naar de luchthaven mits je met Emirates vliegt op de aangegeven data
  • Alle genoemde excursies
  • Begeleiding van Aleiah inclusief dagelijks uitgebreide meditaties, oefeningen en evalutaties

Exclusief:

  • Vliegticket (zie informatie hieronder)
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Tips
  • Persoonlijke uitgaven
  • Eenpersoonskamertoeslag

Minimum aantal deelnemers: 10. Maximum aantal deelnemers: 20

Extra informatie vliegtickets
Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de vliegtickets. Zodra het minimaal aantal deelnemers is bereikt, zal Aleiah een mail versturen met meer informatie waar je de vliegtickets kunt boeken. Ga dus NIET boeken voordat je deze mail hebt gekregen!

Aanmelding en betaling
Je kunt je aanmelden voor deze reis als je toestemming hebt van Aleiah om mee te mogen.

Reis: BaliGegevens thuisblijver
Overige gegevens


Ja


Ja, ik heb de reisvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.