Een herbeleving van onze ervaringen vanaf de Bron tot in de toekomst…

Tijdens deze cursus reizen we naar:

  • het begin van de Schepping
  • het ontstaan van het universum
  • de schepping van de aarde
  • Lemurië
  • Atlantis
  • het Oude Egypte
  • mysteriescholen en religies
  • de uitdagingen en kansen van het Nu
  • het toekomst perspectief van een Nieuwe Aarde

Een geheeld verleden creëert een nieuwe toekomst!

Tijdens deze cursus helen we ons verleden, integreren we onze ervaringen en herinneren we ons wie we werkelijk zijn.

We reizen helemaal terug tot het moment dat de Bron nog Eén was en wij nog niet bestonden. Vanaf dat moment gaan we alle belangrijke fasen van onze evolutie herbeleven. Aleiah zal iedere les vertellen over hoe een fase eruit zag, wat we meemaakten en hoe we ons voelden. Daarnaast zul je zelf iedere les tijdens een meditatie onder Aleiah’s begeleiding terugreizen naar die tijd om het zelf te ervaren. Tijdens zo’n meditatie krijg je de gelegenheid om het verleden te helen, waardoor je in het heden een completer mens wordt. Ook krijg je meer inzicht in wie je bent (geweest) en waarom je leeft.

Uiteindelijk zul je zien dat niets op zichzelf staat. Onze reis laat je zien dat alles met alles verbonden is. Als we het verleden begrijpen en helen, kunnen we onze koers voor de toekomst beter bepalen. Een Nieuwe Aarde kan zich zo makkelijker gaan realiseren.

(Bovenstaande video gaf Aleiah in 2018, omdat Aleiah toen de cursus live gaf. De huidige cursus bevat de opnames van de cursus van 2018. Vandaar dat Aleiah zegt, dat zij de cursus maar één keer (live) geeft.)

Praktisch

De cursus start op 26 maart 2021. Deze cursus bestaat uit 10 lessen. Een les bestaat uit twee delen van ieder 1,5 uur. Je kunt iedere les 4 weken bekijken. Na 4 weken komt er een nieuwe les online. Een les kost €99. Als het je niet bevalt, kun je na iedere les opzeggen.

Door op de knop “Deze cursus kopen” te drukken, neem je deel aan de cursus. Je krijgt dan een mail, als een les online staat.

Het aankopen werkt als volgt:

1. Ga naar Login in het het hoofdmenu.
2. Zorg dat je inlogt, ingelogd bent of maak een account aan.
3. Kom terug naar deze pagina.
4. Druk hieronder op de knop “Deze cursus kopen voor €99 per les”.
5. Bevestig je aankoop in het pop up venster. (Als er geen pop up venster verschijnt, zorg dan dat je pop up vensters toe staat in de instellingen van jouw internet browser.)
6. Nadat de aankoop gelukt is, zie je direct praktische informatie in beeld verschijnen op de plek waar eerst de knop “Deze cursus kopen voor €99 per les” stond. Tevens krijg je een bevestiging per mail.
7. Je kunt eerste les vanaf 26 maart online bekijken. Je krijg hier dan ook een mail over.
8. Betaling gaat via automatische incasso. Omstreeks een lesdatum (vanaf 26 maart iedere 4 weken) wordt €99 automatisch geïncasseerd.
9. Mocht je na deze uitleg er toch nog niet uitkomen, dan kun je Aleiah mailen (contact@aleiah.nl).


 

Recensies

“Ik heb meerdere keren het gevoel gehad dat je rechtstreeks tot mij sprak en rechtstreeks binnenkwam in mijn hart. Heel bijzonder.”

“Ik wil laten weten dat ik Onze Reis als mooi heb ervaren. Ik heb altijd een groot verlangen gehad om terug te mogen naar huis, en ik wilde en durfde hier op aarde niet te zijn. Dat is echt veranderd.”

“De cursus heeft mij vooral innerlijke rust gebracht. Er is een einde gekomen aan mijn zoektocht naar de waarheid over mezelf en over het leven. Het voelt ook als meer helderheid alsof er een soort van waas/sluier weg is. Toen ik aan de cursus begon had ik natuurlijk geen idee van wat er zou komen, maar er is heel veel duidelijk geworden. Daar ben ik ook heel blij en dankbaar voor.”

“Ik vind het een prachtige cursus. Het is moeilijk in woorden uit te drukken. Vaak rolden er tranen over mijn gezicht van ontroering.  Ik begrijp nu waarom de mensheid deze reis moet gaan. Ik ben mijn weg gaan voelen en begrijpen. Het is een weg naar liefde. Dank je wel hiervoor.  Je geeft ons alle informatie op een bijzondere en liefdevolle manier.”

“Ik vond de cursus echt fantastisch, alle informatie wat we mochten aanhoren, hoe het vanaf de bron gegaan is en hoe we door de chakra’s heen gingen. Ik weet veel van de Bijbelverhalen, maar wat je vertelde over Noach, de Profeten, Yeshua, dat vond ik echt prachtig, zo mooi om te weten wat er werkelijk acht steekt. En natuurlijk alles over de farao’s in Egypte. Diepe indruk heeft het gemaakt….

“Ik ben me stukken bewuster geworden over bepaalde zaken op Aarde en het leven door de cursus. Ik geloofde wel, maar niet echt in een God. Het doet veel om te mogen weten hoe het nu zit. Gek genoeg heb ik altijd wel in Jezus gelooft, en dat is me ook duidelijker geworden. Hoe het zit met Engelen, dat wij mensen op Aarde door zijn gegaan tot dit punt om hier te leven en om zo terug te keren naar de Verlichting. Schitterend, dit inzicht!”
“Door me te verbinden met onze reis en de grootsheid hiervan te ervaren, heb ik ruimte en inzichten gekregen om delen van mijn reis te helen en te transformeren. Hier ben ik zeer dankbaar voor, het heeft me zachter gemaakt en dichter bij mijzelf.
Ik ben meer in liefde gekomen met mezelf en met de grote bedoeling van het leven.”

“Ik voel bovenal een oneindige dankbaarheid dat ik deze Reis mee heb mogen maken. Zoveel kennis gekregen zoveel meer begrip voor mezelf en voor de schepping. Zoveel meer respect en bewondering voor de natuur en voor de mens. Ik voel me echt een beetje ” zeer vereerd”  dat ik zoveel prachtige en krachtige kennis heb mogen horen en ervaren. Wat zijnwe klein in dat grote magnifieke geheel. Zoveel liefde is en wordt ons aangeboden, ondanks dat wij er elke weer een potje van maken. Onvoorwaardelijk! Een diep gevoel van dankbaarheid en nederigheid overheerst. Grandioos dat je ons dit aan mocht reiken, samen met alle profeten, engelen etc. die jou geholpen hebben. Het smaakt naar veel meer!! Duizend maal dank Aleiah dat je dit mogelijk hebt gemaakt. De mooiste reis van mijn leven.”

“Dat alles een bedoeling heeft geeft mij veel meer vertrouwen dat het goed is….
Dat in liefde zijn met wat er is meer gaat werken dan vechten ergens tegen….
Dat vallen en opstaan een bedoeling heeft, dat sterven nodig is om opnieuw geboren te worden.
Heel veel dank voor de 10 mooie reizen en al je wijsheden die mij steeds weer op een spoor zetten en ik met de opgedane inzichten weer verder kan…..!”

“Dit was de beste cursus, die ik ooit gevolgd heb. Ik kan het leven nu beter begrijpen. Het geeft mij inzicht in mijn levensdoel. Ik kan nu beter mijn ervaringen plaatsen en transformeren. Mijn verlangen naar de “nieuwe aarde” is nog groter geworden en ik weet nu betere waarom dit zo is. Ik wordt er heel blij van!! Dit zouden alle mensen op aarde moeten horen.”