Wil je geliefd zijn of liefde zijn?

Ben je op zoek naar echte liefde?

Vraag je je af wat onvoorwaardelijke liefde is en hoe je dat kunt ervaren?

Wil je wel eens inzicht in hoe het nu zit met relaties?

Alles wat je altijd hebt willen weten…

Alles wat je altijd hebt willen weten over liefde en relaties komt tijdens deze cursus aan bod. Aleiah zal je uitleg geven over:

  • Wat liefde is, hoe het is ontstaan en waar het ons heen leidt
  • Wat het verschil is tussen voorwaardelijke en onvoorwaardelijke liefde
  • Mannelijke en vrouwelijke energie
  • Relaties en wat speelt er nu werkelijk in een relatie?
  • De 7 stadia van relaties
  • Hoe je relaties kunt gebruiken om jouw groei te versnellen
  • Zelfliefde en de relatie met jezelf
  • Universele liefde
  • De toekomst van liefde en relaties

Aleiah gaat je ook vertellen waarom je verliefd wordt, waar het idee van dé ware liefde is ontstaan, wat liefdesverdriet is en hoe je makkelijker kunt loskomen van een relatie.

Tijdens de cursus kun je al jouw vragen live stellen via de chat of mailen naar Aleiah. Aleiah zal jouw vragen persoonlijk beantwoorden tijdens de cursus.

Bekijk hieronder het webinar dat Aleiah gaf over Liefde & Relaties.

Praktisch

De cursus start op 12 juni 2020. Deze cursus bestaat uit 10 lessen. Een les bestaat uit twee delen van ieder 1,5 uur. Je kunt iedere les 4 weken bekijken. Na 4 weken komt er een nieuwe les online. Een les kost €99.

Door op de knop “Deze cursus kopen” te drukken, neem je deel aan de cursus. Je krijgt dan een mail, als een les online staat.

Het aankopen werkt als volgt:

1. Ga naar Login in het het hoofdmenu.
2. Zorg dat je inlogt, ingelogd bent of maak een account aan.
3. Kom terug naar deze pagina.
4. Druk hieronder op de knop “Deze cursus kopen voor €99 per les”.
5. Bevestig je aankoop in het pop up venster. (Als er geen pop up venster verschijnt, zorg dan dat je pop up vensters toe staat in de instellingen van jouw internet browser.)
6. Nadat de aankoop gelukt is, zie je direct “Vanaf 12 juni vind je hier les 1” in beeld verschijnen op de plek waar eerst de knop “Deze cursus kopen voor €99 per les” stond. Tevens krijg je een bevestiging per mail.
7. Je kunt eerste les vanaf 12 juni online bekijken. Je krijg hier dan ook een mail over.
8. Betaling gaat via automatische incasso. Omstreeks een lesdatum (vanaf 12 juni iedere 4 weken) wordt €99 automatisch geïncasseerd.
9. Mocht je na deze uitleg er toch nog niet uitkomen, dan kun je Aleiah mailen (contact@aleiah.nl).


Recensies

“Wat een mooie en bijzondere reis, waar ik veel blijdschap voor voel en zeer dankbaar voor ben. Was niet altijd makkelijk om mijzelf tegen te komen,zowel in dit leven als in mijn vorige levens, maar door het aan te kijken, te ontdekken, te omarmen, te vergeven, te transformeren, heeft deze cursus mij heel veel gedaan en gebracht. Ik mocht groeien en wonden helen. Heb meer respect, waardering en liefde voor mijzelf gekregen, zodat dit kan doorvloeien naar de ander. Dank je Aleiah dat je ons/mij deze reis hebt mogen laten ervaren. Het is zeker een aanrader voor je innerlijke groei en bevrijding van “Geliefd willen zijn” naar “Liefde zijn”.”

“Deze cursus heeft mij bewust gemaakt van de patronen die ik heb in relaties en de spiegels die anderen mij voorhouden. Ik heb spelregels die in mijn relaties gelden overboord kunnen zetten, ervaar hoe goed het voelt om de donkere kanten van een relatie te transformeren. en grenzen te stellen. Mijn gevoel van veiligheid in en met mijzelf is door deze cursus gegroeid  Ik mag er van mijzelf zijn.”

“Geen idee dat er zoveel verteld kon worden in de cursus Liefde en Relaties! Een diepgang waar je geen weet van hebt. Zo fijn hiervan bewust van te worden. Aleiah verteld dit op een prachtige, duidelijke manier met hele fijne meditaties.”

“Deze cursus heeft mij veel inzichten gegeven hoe ik relaties ben aangegaan en wat ik daarin wilde veranderen. Door karma te transformeren sta ik veel neutraler in relaties uit het verleden en voel ik me vrijer in nieuwe relaties.Door deze bewustwording en acceptatie is er verzachting en heling gekomen. Ik heb zicht gekregen op patronen en overtuigingen en daar waar nodig mezelf en de ander kunnen vergeven. Met name de relaties met mijn kinderen zijn nog mooier en dieper geworden. Er is een nieuwe vrijheid waar wij allemaal van genieten. Met veel plezier en dankbaarheid kijk ik terug op deze inspirerende cursus.”

“Ik vond het een hele mooie cursus. Het meeste indruk dat op me heeft gemaakt was het verhaal van Adam en Isis. Heel verrassend en daardoor is voor mij veel op zijn plek gevallen. Er waren ook mooie diepgaande meditaties waardoor veel getransformeerd kon worden.”

“Het is een hele mooie cursus. Ik heb geleerd de liefde in mijn hart te realiseren in  verbinding met mijn goddelijk zelf. Het werd mij duidelijke dat ik de liefde teveel buiten mijzelf zocht. Ook in relaties heb ik veel getransformeerd en los kunnen laten.  De cursus voelt voor mij als een verrijking in mijn groeiproces naar bewustwording.”

“De cursus Liefde&Relaties was een zeer leerzame en rijke cursus voor mij. Ik heb er nog steeds veel profijt van. Alle relaties die je maar kan bedenken zijn aangeraakt. Soms zeer confronterend en soms raakte ik het spoor even kwijt wat achteraf inzichten gaf. Aleiah verstaat de kunst diversiteit en diepgang samen te brengen. Er waren thuisopdrachten bij die mij op het lijf waren geschreven op mijn ontwikkelingsweg. De humor en speelsheid die Aleiah overbrengt heb ik als verlichtend ervaren. Als je op zoek bent naar expansie van onvoorwaardelijke liefde is deze cursus een aanrader.”

“De cursus Liefde en Relaties heeft diepe indruk op mij gemaakt en mij erg gelukkig gemaakt. Het verwerken van al mijn relaties, mijn energie er uit terug halen en deze afsluiten in vergeving en onvoorwaardelijke liefde was heel bijzonder. De liefde en verhalen van de planeet Arcturus mogen terug ontvangen was bijzonder maar het meest heeft mij geraakt het verhaal van Adam en Isis. Het verhaal van de mannelijke en de vrouwelijke energie en het terug mogen ontvangen van mijn vrouwelijke kracht.”

“Ik vond de cursus erg fijn, veel geleerd en opgeruimd over zelfliefde of wat in de weg zat voor die zelfliefde. Ook heb ik meer geleerd over hoe het andere geslacht denkt en daardoor reageert, erg handig!”