Hoe gaat het met jou en jouw huis?

Huizen dragen informatie, bijvoorbeeld van de plek waar ze gebouwd zijn, van de mensen die in het huis wonen en gewoond hebben en van de spullen die erin staan. Huizen bestaan namelijk niet enkel uit stenen, hout of andere materialen, ze leven en beïnvloeden de bewoners.

Je kent vast het gevoel wel dat er een plekje in huis is waar je graag zit, zoals een hoekje in de zon waar je ’s ochtends lekker je kopje koffie drinkt of een plek aan tafel waar alle gasten het liefste plaatsnemen. Of misschien is er een plek die iedereen in het gezin onbewust vermijdt, bijvoorbeeld een hoek waar die lekkere relax fauteuil staat maar waar niemand in gaat zitten. Of heb je een ruimte in huis waar altijd rommel verzamelt en waar je met elke moedige opruim- en schoonmaakpoging toch elke keer niet verder lijkt te komen.

Heb je je ooit afgevraagd waarom dit zo is? Ben je je, met andere woorden, bewust van de energieën in jouw huis en wat deze betekenen voor jouw eigen groei, energie, (gezins)leven, financiën en werk?

Een stromend huis

Als het goed is en alles stroomt in je leven dan is jouw huis jouw veilige basis, een plek waar je de deur dicht dichtdoet en je werk van die dag achter je laat. Een plek waar je kunt ontspannen, tot rust komen, genieten en bijtanken. Een plek van harmonie, waar de basis ligt van jouw stromende leven.

Herken je dit? Mooi, dan hoef je niet verder te lezen en mag je van geluk spreken.

Herken je dit beeld niet, maar wil je dit wel graag? Dan zou het laten Huis readen van jouw huis door Aleiah wel eens een belangrijke stap kunnen zijn om de omgeving te creëren die jou verder gaat helpen.

Wat houdt een reading van jouw huis in?

Aleiah komt op bezoek in jouw huis en bekijkt de energie. Eerst wordt een meting gedaan om het energieniveau te bepalen. Op basis daarvan wordt gekeken wat nodig is. Altijd wordt het huis gedowsed. Hieronder lees je daar meer over. Daarnaast worden op basis van Feng Shui de juiste richtingen voor gezondheid, succes, relaties en wijsheid bepaald, zodat jouw leven op al deze gebieden overvloedig mag stromen.

Wat betekent het dowsen van een huis?

Over de aarde lopen energielijnen die een sterke positieve of negatieve invloed kunnen uitoefenen op alles wat leeft. Deze lijnen zijn onzichtbaar voor het blote oog maar ze zijn overal, in gebouwen en natuur aanwezig. Deze lijnen beïnvloeden dus ook de plek waar je woont.

Wanneer je je huis laat dowsen vindt er een meting plaats van de energiewaarde van je huis. Je huis wordt nagelopen op geopatische stresslijnen, negatieve Hartman en Curry lijnen, interferentielijnen en vortexen. Ook wordt er gekeken of er in huis entiteiten en persoonlijke zones aanwezig zijn.

Verstorende invloeden worden met de dowsing rods opgespoord en middels de dowsings cures geheeld. Hierna wordt de energie opnieuw gemeten in jouw huis. Deze zal na het dowsen en de aanpassingen op basis van Feng Shui aanzienlijk hoger zijn dan ervoor.

Waarom zou ik mijn huis laten dowsen?

Negatieve energieën in huis hebben altijd een effect op de bewoners van het huis. Soms gaat het om ziekte, soms om geld dat wegstroomt, andere keren om plannen die maar niet gerealiseerd worden of een combinatie van deze dingen. Wanneer zoiets zich voordoet, denken we vaak dat het aan onszelf ligt. Dat we iets verkeerd doen of juist niet doen. Wanneer je je huis laat dowsen zul je gaan merken dat dit niet het geval hoeft te zijn. Het zou goed kunnen dat er energieën in jouw huis zijn die dit veroorzaken.

Voor een huis wat stroomt, waar harmonie is en de bewoners zich goed voelen moet de gemeten energie in huis minimaal positief zijn. Beter nog is het wanneer de waarde van de gemeten energie boven de +10 komt. Dan kunnen de mensen die er wonen zich opladen en in hun leven gaan aantrekken wat ze wensen. De positieve energie in de aarde kan dan op een positieve manier invloed gaan uitoefenen op jouw succes, gezondheid, relaties, op jouw leven. Vanuit deze positieve basis kun jij een volgende stap gaan maken in jouw ontwikkeling.

Feng Shui

Stel dat je jouw gezondheid, succes, relaties en wijsheid kunt beïnvloeden door jouw bed, bureau of favoriete stoel te draaien. Zou het zo simpel kunnen zijn? Ja, Feng Shui is de duizend jaar oude kennis die ons laat zien dat het zo simpel is. Deze kennis was eeuwenlang alleen voor keizers en koningen bedoeld. Nu kan iedereen hiervan profiteren. Door simpele aanpassingen in huis, gaat jouw leven op alle vlakken beter stromen.

Voorbeelden

Wanneer jij vanuit een liefdevolle basis leeft, kan deze energie zich gaan ankeren in jouw huis en dan zie je dit terug in kleine en grote dingen. De energie stroomt namelijk niet meer weg, maar naar jou toe waardoor makkelijker gerealiseerd kan worden in jouw leven wat jij wilt bereiken. Hieronder vindt je enkele ervaringen van mensen die hun huis hebben laten readen door Aleiah en wat daaruit is voortgekomen:

 • De verhuizing van een buurman die de muziek altijd zo hard zette.
 • Het hoekje waar spullen zich altijd opstapelden is ineens makkelijk opgeruimd en daar komt een heerlijke leunstoel te staan die nu ook echt gebruikt wordt.
 • De plannen die er voor de badkamer waren, maar die al jaren niet van de grond kwamen gaan ineens moeiteloos.
 • Binnen korte tijd is ineens die juiste aannemers gevonden voor de klus die al zo lang ligt te wachten.
 • Het boek waar al zo lang een nieuwe uitgave van lag te wachten is ineens in een stroomversnelling uitgegeven.
 • Na lange tijd slecht slapen gaat het slapen ineens moeiteloos en is er een gevoel van fitheid.

Wil jij een positieve wind laten waaien door je huis en daarmee je werk, financiën en gezondheid een boost geven? Laat dan je huis readen door Aleiah!

Praktische informatie:

Kosten: uurtarief €222. Een huis reading door Aleiah duurt minimaal 2 uur. Daarnaast zijn er de kosten voor dowsing cures a €4 per stuk, kilometervergoeding a €0,44 per kilometer vanuit Harderwijk en eventuele parkeerkosten. Het plannen van een afspraak geschiedt door het formulier hiernaast in te vullen, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Als je jouw gegevens hieronder invult, neemt Aleiah contact met je op voor het maken van een afspraak voor een huis reading.

  Volledige naam *

  E-mailadres *

  Opmerking