Op weg naar de Nieuwe Aarde

De uitdagingen van de bewuste mens die kiest voor de onvoorwaardelijke liefde zijn niet gelijk, maar kunnen we wel onder zelfde noemers plaatsen. Daarom is het idee van groep coaching ontstaan.

Groep coaching houdt het volgende in:
– Aleiah geeft uitleg over wat er op dat moment gaande is op aarde en in het leven van de bewuste mensen. Meestal herken je je in het verhaal.
– Aleiah beantwoordt jullie vragen. Deze vragen kun je vooraf aan Aleiah mailen. Dit mogen zowel persoonlijke als algemene vragen zijn. 
– De sessie wordt opgenomen en kan tot aan de volgende sessie geluisterd worden. Dat is meestal zo’n 4 weken. 

Praktisch gezien ziet het er zo uit:
– We ontmoeten elkaar 1 maal per 4 weken online via zoom.
– De sessie duurt 1 uur.
– De maximale deelname aan de live sessie is 99 personen.
– De groep coaching zal plaatsvinden op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. 

Het is de bedoeling dat er een vaste groep ontstaat, waarmee we regelmatig een veilige omgeving creëren om met elkaar onze ontwikkelingen te delen. Daarnaast is er een facebook community voor deze groep om hier met elkaar na te praten over de groep coachings sessie en verdere ontwikkelingen te delen. 

Bekijk hier gratis een groep coaching sessie.Recensies

“Al geruime tijd volg ik de maandelijkse groepcoaching bij Aleiah. De kracht van Aleiah is dat ze thema’s behandeld die zich op dat moment aandienen en die op 1 of andere manier altijd aansluiten bij wat er op dat moment in mijn leven speelt. Aleiah geeft duidelijke uitleg met aansluitend een meditatie en prachtige muziek. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen tijdens en na afloop van de sessies. Aleiah leert mij om mee te deinen op de golven van het leven en dit vooral aan te gaan en mijzelf en het leven aan te gaan vanuit liefde. Ik kijk altijd erg uit naar de maandelijkse coaching sessies. Dankjewel Aleiah voor je liefdevolle begeleiding!”

“Ik kijk er altijd uit naar de Groep Coaching. Een uurtje heerlijk luisteren naar hele mooie onderwerpen en meestal wordt er afgesloten met een hele fijne meditatie!”

“Als ik nadenk over de groepcoaching valt me dit te binnen:
– Aleiah behandelt de thema’s met grote helderheid.
– De thema’s komen altijd net ‘toevallig’ van pas!
– Met veel thema’s werkte ik al, maar het is altijd fijn om oud ‘weten’ met andere woorden te horen,  nog eens vanuit een andere invalshoek te zien en dat weten te hernieuwen.
Als ik voel wat er gebeurt tijdens een groepcoaching:
– de energie van het moment – we zijn allemaal samen! – is fijn.
– de coaching tilt me op.”

“Ik ervaar de groep coaching als een Baken van Licht. Aleiah  heeft het vermogen om onze thema;s steeds in een groter perspectief te plaatsen. Dat geeft me geruststelling in turbulente periodes en heel veel inzichten. Wat mij ook aanspreekt is de praktische spiritualiteit. Het gaat over bewustwording en dit toepassen in het echte leven.  Inspirerend, soms confronterend, maar altijd vanuit grote Liefde en Compassie.”

“De uitleg van Aleiah over wat er energetisch op aarde gaande is geeft diepe inzichten over hoe we los zijn gekomen van wie wij werkelijk zijn. Het leert ons te omarmen, en te accepteren wat er op ons pad komt, zodat ons leven in balans komt. Het doorgeven van inzichten die Aleiah ontvangt over wat er gebeurt na overlijden en hoe wij hier op aarde illusies, zoals goed en kwaad, zonde en het nut van lijden, kunnen overstijgen is voor mij een intense ervaring. Grote dankbaarheid dat Aleiah dit met ons deelt.”

“De groepcoaching is zo veelomvattend, divers en telkens weer verrassend. Ik kan dit niet met woorden omschrijven. Het is een groot cadeau aan jezelf. Het beste wat je voor jezelf kunt doen.”

“Ik kijk elke maand uit naar een nieuwe groep coaching. Een maandelijkse inspiratie moment voor mij met meditaties, heldere uitleg met enorme diepgang. Vaak blijkt het thema wat aan de orde komt verassend goed aan te sluiten bij situaties die op dat moment in mijn leven spelen! Ik ben elke keer weer onder de indruk hoe Aleiah ons meeneemt in wat er actueel aan de orde is. Daarnaast is ze een getalenteerd spreker, helder en prettig om uren naar te luisteren.”

“Bedankt beste Aleiah voor je groep coaching, Na SoniaBos kwam jij gelukkig op mijn pad op zoek naar zingeving en groei in bewustzijn. Als goedgelovige bracht de reis langs ons evolutieproces als mensheid mij veel inzicht. Het was als een soort verlossing en het bracht mij op hogere treden van de ‘Jacobsladder’. Ik zie mij op weg naar de nieuwe aarde voortleven op de 5e dimensie. Nogmaals dank voor jouw onuitwisbare bijdrage !!! Ik pas dat voortschrijdend inzicht elke dag toe in de praktijk van mijn werk en leven.”

“Heel fijn om dit met elkaar te doen ook dankzij de heldere en diepgaande inzichten van Aleiah. Het helpt mij om de alledaagse dingen in perspectief te zien zodat ik beter om kan gaan met alles wat er om me heen gebeurt. ”

“Aleiah weet iedere keer in de groep coaching een onderwerp aan te reiken wat resoneert in mijn leven. Ze levert geen oplossingen aan maar nieuwe lichtpunten die uitnodigen om zelf tot een dieper begrip te komen of vanuit een hoger perspectief te gaan kijken. Zo is ze een betekenisvolle en fijne reisgenote geworden in ons leven.”

“In de groep coaching worden diepgaande thema’s, die in deze tijd voor ons groeiproces nodig zijn, duidelijk besproken.  Tijdens de groep coaching worden al je vragen goed beantwoord. Hierna volgt altijd een mooie meditatie om dit thema diep van binnen te kunnen voelen. Ik leer hier heel veel van en kijk altijd weer uit naar de volgende coaching.”

“Het resoneert in mijn hart. Ik vind het leuk zo nu en dan te luisteren naar stukjes van anderen, Maar dat valt in het niets bij wat Aleiah uitdraagt. Zo simpel is het.”

“Ik vind de groep coaching erg fijn omdat  je vragen kunt stellen die op dat moment spelen voor je zelf of voor de wereld. Waardoor je een beter beeld krijgt wat er speelt.”