Ieder mens heeft positieve en negatieve emoties. Deze emoties onderdrukken we altijd deels. Daar kunnen we hele diverse redenen voor hebben, zoals dat ze niet passen op dat moment, dat je ze vervelend vindt of dat je ze niet wilt laten zien. Door het onderdrukken van onze emoties laten we energie wegvloeien. Dit is echter kostbare energie! Energie die we ook zouden kunnen gebruiken om meer liefde te voelen voor onszelf.

De emoties, die we ervaren, zijn verbonden met specifieke organen. Als je geïrriteerd bent, dan heeft dat met jouw hart te maken. Als je piekert, dan slaat dat op je milt. Angst en stress hebben te maken met jouw nieren. En ga zo maar door.

Aleiah heeft een meditatie gemaakt, waarin je de energie van deze emoties terughaalt naar de betreffende organen. Hierdoor krijg je jouw kostbare energie terug. Je maakt jouw organen schoon en herstelt ze energetisch. Dat geeft een enorme opluchting. Tevens ga je meer compassie voelen voor jezelf en de emoties die je hebt en gewoon mag hebben! Aan het einde van de meditatie laat je deze kostbare energie naar je hartcentrum stromen en gaat er meer liefde in jouw stromen.

Je krijgt de meditatie in de vorm van een audio bestand, welke je kunt downloaden en dus overal en altijd kunt afspelen. De cursus bestaat uit:

  • een lange meditatie van anderhalf uur, waarin alle organen achter elkaar worden behandeld.
  • 7 korte meditaties, waarin de 5 hoofdorganen apart worden behandeld, een introductie en een afsluiting.
  • een pdf bestand met informatie over welke organen horen bij welke emoties en meer.


 

Het aankopen en downloaden van deze meditatie werkt als volgt:

1. Ga naar Login in het het hoofdmenu.
2. Zorg dat je inlogt, ingelogd bent of maak een account aan.
3. Kom terug naar deze pagina.
4. Druk hieronder op de knop “Deze cursus kopen voor €99”.
5. Bevestig je aankoop in het pop up venster. (Als er geen pop up venster verschijnt, zorg dan dat je pop up vensters toe staat in de instellingen van jouw internet browser.)
6. Nadat de aankoop gelukt is, zie je direct de opnames en het pdf-bestaand in beeld verschijnen op de plek waar eerst de knop “Deze cursus kopen voor €99” stond. Tevens krijg je een bevestiging per mail.
7. Je kunt de opname gelijk downloaden.
8. Mocht je na deze uitleg er toch nog niet uitkomen, dan kun je Aleiah mailen (contact@aleiah.nl).
9. Mocht het niet in 1 keer lukken, dan kun je altijd nog een keer de knop “Deze cursus kopen voor €99” indrukken. Het systeem is beveiligd dat je deze cursus nooit 2 keer kunt kopen. Dus hoe vaak je ook op de knop druk, nu of in de toekomst, je koopt de cursus altijd maar 1 keer.