Ieder mens heeft een energieveld, ook wel uitstraling of aura, genoemd. Van binnenuit en van buitenaf krijgt ons energieveld allerlei emoties, gedachten en frequenties op zich af. Hierdoor raakt je energieveld “vervuild”. Gevolgen hiervan kunnen zijn:

  • moeheid
  • niet goed ‘nee’ kunnen zeggen / over je grenzen heen laten gaan
  • snel geprikkeld zijn
  • een gevoel van overbelast zijn
  • niet meer weten wat je zelf wilt

Het is dan ook nodig om eens in de zoveel tijd je energieveld goed schoon te maken. Het is vaak lastig om dat zelf te doen, maar met behulp van de geleide meditatie van Aleiah is het super makkelijk.

Je krijgt de meditatie in de vorm van een audio bestand, welke je kunt downloaden en zo overal en altijd kunt afspelen. 

Het aankopen en downloaden van deze meditatie werkt als volgt:

1. Ga naar Login in het het hoofdmenu.
2. Zorg dat je inlogt, ingelogd bent of maak een account aan.
3. Kom terug naar deze pagina.
4. Druk hieronder op de knop “Deze cursus kopen voor €99”.
5. Bevestig je aankoop in het pop up venster. (Als er geen pop up venster verschijnt, zorg dan dat je pop up vensters toe staat in de instellingen van jouw internet browser.)
6. Nadat de aankoop gelukt is, zie je direct de opname en het pdf-bestaand in beeld verschijnen op de plek waar eerst de knop “Deze cursus kopen voor €99” stond. Tevens krijg je een bevestiging per mail.
7. Je kunt de opname en pdf-bestand online bekijken en downloaden.
8. Mocht je na deze uitleg er toch nog niet uitkomen, dan kun je Aleiah mailen (contact@aleiah.nl).

Het schoonmaken van het energieveld hoort bij Aleiah’s basics, zoals de Daily Inperience, Transformeer jouw karma, transformeer jouw leven en Leren werken met de 13(!) chakra’s.

Recensies

“De cursus schoonmaken van je energie veld bevat een duidelijke uitleg over de verschillende lagen van je energieveld en een hele fijne geleide meditatie. Het leven is vol van prikkels zowel van binnenuit als van de omgeving. Je ontkomt er niet aan dat je energieveld vervuilt raakt. Deze meditatie zorgt er voor dat je energieveld helemaal opgeschoond wordt. Op een gegeven moment voel ik zelf aan mijn lichaam dat het tijd is voor deze meditatie. Een hele fijne cursus om jezelf weer even helemaal te resetten. Dankjewel hiervoor Aleiah!”

“Ik voel me altijd heel schoon en (letterlijk) opgeruimd na de meditatie “Schoonmaken van jouw energieveld”. De zon schijnt weer volop!”

“Ik had de cursus “schoonmaken van mijn energieveld’ al een tijdje in huis, Maar na een paar keer, deed ik het schoonmaken af en toe zelf; ging sneller 😉 Recent legde ik een gecompliceerde situatie met anderen in mijn leven voor aan Aleiah tijdens een reading. Zij wees mij op het urgente belang van schoonmaken en versterken van mijn energieveld op dat moment! De krachtige energie die van belang is bij het afluisteren van de begeleide meditatie had ik onderschat! Na 2 weken zeer intensief werken met de geleide schoonmaak, voelde ik mij veel beter, vitaler, energetisch sterker en schoner. Nu doe ik het nu 1 keer in de week en zonodig vaker en ben zeker van plan om dat vol te houden!”

“Ik heb veel profijt van de meditatie ‘schoonmaken van jouw energieveld’. Ik doe hem regelmatig, vooral wanneer ik merk dat er veel ruis is in mijn dagelijks leven. Ik ervaar het als een verfrissende douche die helderheid geeft in denken doen en laten. ”

“Het schoonmaken van mijn energieveld zorgt er voor mij voor dat je ik me opgeruimd voel en me makkelijker neer kan zetten.”

“Ik maak mijn energieveld schoon als ik voel dat het vervuild is door invloeden van buitenaf of als ik ervaar dat ik mijn energie heb weggegeven. Met de geleide mediatie van Aleiah ervaar ik dat mijn energie weer stroomt en ik weer in mijn eigen kracht sta.”