In 5 simpele stappen leer je jouw karma te transformeren naar liefde!

“Dat is jouw karma.”, wordt er wel eens gekscherend geroepen. Maar wat is karma eigenlijk? En misschien nog wel belangrijker: “Hoe kom je ervan af?”

Karma bevat alle onafgemaakte stukjes uit al jouw vorige levens. En je hebt veel, heel veel, levens eerder op deze aarde geleefd. Denk aan honderden! Ja echt waar, honderden. Wellicht kun je begrijpen, dat als je honderden levens geleefd hebt er dingen wel eens “mis” zijn gegaan, je situaties niet verwerkt hebt en zaken of relaties niet hebt kunnen afmaken. Al die open eindjes krijg je in latere levens weer voorgeschoteld, totdat je met alles in het reine bent gekomen en alles afgemaakt en/of opgelost hebt. Tot dat moment blijft het karma zich herhalen. Pfff, je snapt dat dat een hele klus is! En daar komt bij, dat je in de meeste levens meer karma opbouwt, dan dat je inlost…

Gelukkig kan het nu anders. Je kunt nu jouw karma gaan transformeren. Daardoor wordt het makkelijker om al die open eindjes in 1 leven (ofwel in dit leven) af te maken. Wauw, dat ruimt lekker op!

Al sinds het jaar 2000 is Aleiah bezig met transformatie van karma. Ze heeft de methode in al die jaren zo ver ontwikkeld, dat ze deze nu heeft kunnen samenvatten in 5 simpele stappen. In al die jaren heeft de methode zijn effectiviteit bewezen. Aleiah begon als jonge meid met het toepassen van transformatie van karma voor betere cijfers op de middelbare school in combinatie met minder leren, dat werkte geweldig. In de loop van de jaren kreeg de methode steeds meer vorm en werd steeds simpeler én effectiever. Sinds 2002 geeft Aleiah de methode door tijdens haar workshops en hebben zich grote veranderingen voorgedaan in het leven van de deelnemers. Denk hierbij aan:

 • meer zelfvertrouwen;
 • meer overvloed;
 • betere familierelaties;
 • ruzies die oplossen als sneeuw voor de zon;
 • kansen die worden aangeboden;
 • projecten die vastgelopen waren, toch laten slagen;
 • maar bovenal innerlijke groei.

In de online cursus “Transformeer jouw karma, transformeer jouw leven” leer je hoe jij op een eenvoudige maar zeer effectieve wijze karma kunt transformeren. De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Reader “Transformeer jouw karma, transformeer jouw leven” met uitleg over hoe je karma kunt transformeren in 5 simpele stappen.
 • Audio opname met uitleg over de symbolen
 • Audio opname met uitleg over transformatie van karma
 • Drie geleide meditaties (elk van zo’n 8 minuten) over:
  • Transformatie van jouw karma
  • Transformatie van een situatie
  • Transformatie van een relatie

Door de geleide meditaties wordt het doen van transformatie van karma nog makkelijker! In de geleide meditaties neemt Aleiah je mee door het 5 stappen proces van transformatie van karma. Tijdens de meditatie “Transformatie van karma” kun je algemeen karma van jezelf transformeren. Tijdens de meditatie “Transformatie van een situatie” kun je een situatie transformeren. Een situatie heeft altijd betrekking op meerdere mensen, bijvoorbeeld een situatie op jouw werk, een bijeenkomst, feest, belangrijk gesprek. Tijdens de meditatie “Transformatie van een relatie” kun je een relatie met iemand transformeren. Het gaat dan om een één op één relatie, bijvoorbeeld met jouw partner, vader, moeder, kind, vriend(in), collega of werkgever. Dit kan enorme opluchting en bevrijding in een relatie brengen.

Wil je jezelf bevrijden van jouw karma en meer liefde ervaren in jouw leven? 

Het aankopen en downloaden van deze meditatie werkt als volgt:

1. Ga naar Login in het het hoofdmenu.
2. Zorg dat je inlogt, ingelogd bent of maak een account aan.
3. Kom terug naar deze pagina.
4. Druk hieronder op de knop “Deze cursus kopen voor €99”.
5. Bevestig je aankoop in het pop up venster. (Als er geen pop up venster verschijnt, zorg dan dat je pop up vensters toe staat in de instellingen van jouw internet browser.)
6. Nadat de aankoop gelukt is, zie je direct de opname en het pdf-bestaand in beeld verschijnen op de plek waar eerst de knop “Deze cursus kopen voor €99” stond. Tevens krijg je een bevestiging per mail.
7. Je kunt de opname en pdf-bestand online bekijken en downloaden.
8. Mocht je na deze uitleg er toch nog niet uitkomen, dan kun je Aleiah mailen (contact@aleiah.nl).
9. Mocht het niet in 1 keer lukken, dan kun je altijd nog een keer de knop “Deze cursus kopen voor €99” indrukken. Het systeem is beveiligd dat je deze cursus nooit 2 keer kunt kopen. Dus hoe vaak je ook op de knop druk, nu of in de toekomst, je koopt de cursus altijd maar 1 keer.

De cursus Transformeer jouw karma, transformeer jouw leven hoort bij Aleiah’s basics, zoals de Daily Inperience, Schoonmaken van jouw energieveld en Leren werken met de 13(!) chakra’s.

Video ‘Karma’

In onderstaande video vertelt Aleiah je meer over karma.

Recensies

“De Daily Inperience en de toevoeging transformatie van karma zijn echte power tools met een betekenisvolle impact in mijn leven. De flow in mijn leven voel ik weer stromen en de flow in mijn relatie met mijn partner is terug. Wat een wonder!”

“Laatst keek ik een film en heb de nacht erna heel onrustig geslapen. In plaats van me machteloos te voelen kon ik het heel makkelijk transformeren. Ik besefte dat de film oude onverwerkte emoties had aangeraakt, die nu opgeruimd mochten worden. Zo worden heftige dingen mooie kansen om van oude ballast los te komen.”

“Een tijdje geleden had ik wat gedoe op mijn werk met het aansturen van 2 meiden. Daar heb ik transformaties op gedaan, voor mezelf en voor de relatie(s). Het werd daarna al snel een stuk rustiger, minder heftig. En nu zijn ze weg. De strijd in en om me heen is veel minder geworden. Door alle transformaties en mijn innerlijk werk ben ik gewoon een heel ander mens geworden, het is een verschil van dag en nacht. Geen horeca, drugs en leven in niemandsland. Ik heb heeeeel veel opgeruimd, ben mezelf, in meer zachtheid en ik volg mijn eigen pad in veel meer vrijheid.”

“De transformaties ondersteunen mij om verder te komen, het lichter te maken, inzichten te geven en sneller op te ruimen. Dat is fijn.”

“Als er een thema opkomt, doe ik een tijdje dezelfde transformatie, en dan weer iets anders. Het verandert dan, het helpt. Er is meer focus, ik kan het probleem dieper aanpakken en het wordt makkelijker. Het voelt lichter en helderder. Ik voel dan dat het bezig is om op te lossen. Ik vind het fijn dat ik dingen zelf kan doen en mijn eigen stappen zo kan zetten. Vaak vallen dingen daarna met een reading en/of cursus op zijn plaats.”

“Transformaties hebben mij erg geholpen in situaties met autoriteiten, macht en in mijn eigen kracht staan. Daarin zat heel veel groei voor mij. Hoe meer meditaties en transformaties, hoe meer het verankerd is geworden in mezelf.  Daardoor kon ik veel beter onderscheid maken tussen wat van de ander is en wat van mij en daardoor kan ik meer bij mezelf blijven. Het onderscheid van mijn en dijn is veel sterker geworden.

Ik heb bijvoorbeeld met een vriendin gemerkt dat ik met transformaties de relatie losser en schoner kon maken. Door transformaties te doen kon ik beter zien wat er speelde en daardoor kon ik weer dieper werken aan het vrijmaken ervan. Daardoor kwam ik in steeds diepere lagen. Die relatie is getransformeerd, waardoor heb ik mezelf verder heb vrijgemaakt.”